Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acayip bir rapala yaptım..
geçenlerde bir konuda radyo anteniyle balık yakalıyor diye bir kelime geçti..bende bundan yola çıkarak,bi deneyelim dedim...yapmasına yaptık ama baklaım balık tutucakmı..yaptım işte can sıkıntısı..iş yaparsa rapala yapan firmalar baya bir sıkıntıya giricek..BoboBoboherkese saygılar..rastgele..
[attachment=6098]
[attachment=6099]
[attachment=6100]
[attachment=6101]
[attachment=6102]
[attachment=6103]
[attachment=6104]
[attachment=6105]
[attachment=6106]
Bul
ozan ellerine saglık olurmu olur önemli olan hareketi nasıl denemek lazım .rapalayı bulanda bi şekilde bişeylerden yola çıkmış sonuçta içinde bilye olmayan rapala olmuş seninkide bence iş yapabilir hareketi önemli tabiii.
Bul
hayırlı uğurlu olsun,insallah iş yapar
Bul
Hadi hayırlısı iş yapar inş. AlkisAlkis
Bul
bende rapalanın ne olduğunu merak eder dururdum!
iyi oldu
Bul
Benimde en çok yapmak istediğim şöyle 1.5 metre uzaktan kumanda bir tekne bağlayacan arkasına rapala veya çapari tutsun balıkları getirsin ne güzel olur ayağım karada oltam teknede BoboBobo
Bul
iş yapacağından pek umudum yok ama azda olsa bişeyler olur gibi..hareket olyına gelince milimetrik eğimler verdim havada asılı kalmasını sağlayacak sistem yaptım,ufak olan da zikzak yapacak şekilde yüzmesini sağlayacak bir şekil uyguladım..BoboBobobalıkta dayanamayıp yutacak zokayı...BoboBobo
Bul
Harun yazdı:Benimde en çok yapmak istediğim şöyle 1.5 metre uzaktan kumanda bir tekne bağlayacan arkasına rapala veya çapari tutsun balıkları getirsin ne güzel olur ayağım karada oltam teknede  BoboBobo

harun valla dahimisin nesin Bobo uzaktan kumandalı 100-150 cm lik tekneler var alıp denemek lazım arkasına bagla rapalayı da balık büyük olursa gitti canım tekne balık alıp götürür Bobo
Bul
Harun yazdı:Benimde en çok yapmak istediğim şöyle 1.5 metre uzaktan kumanda bir tekne bağlayacan arkasına rapala veya çapari tutsun balıkları getirsin ne güzel olur ayağım karada oltam teknede  BoboBobo
valla onu bende çok düşündüm..olmayacak şey değil..dursenbi abi şu uzaktan kumandalı teknelere bir bakayım ben..tabi balık gelince tekne miş balığı çeker balıkmı tekneyi?bide böyle bir durum var..Bobo
Bul
e işte onun için güçlü tekne olacak torik falan dinlemiyecek söke söke getirecek 0.70 misinayı takıldımı koparabilecek birde balık bulucu radar koyacan alllaaa zevke bak sen
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rapala nasıl baglanır ? Erkan123 6 3,514 22-01-2011, 00:10
Son Yorum: Erkan123
  Kıyıdan levrek için rapala ? blue_zaire 26 12,458 04-07-2009, 12:41
Son Yorum: blue_zaire
  El yapımı RaPaLa da son nokta . RaPaLaCı 32 6,096 03-06-2007, 09:20
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi