Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xxl üstad mod olmuştur.
xxl üstad mod olmuştur.ercan abiye yeni görevinde başarılar dileriz.saygılar
Bul
Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Bul
iyi de olmuştur üstat hayırlı olsun
Bul
Öncelikle teşekkürler. Bu siteye üye olduğum günden bu yana gözle görülen gelişme beni daima mutlu etmiştir. Burada sahip olduğumuz paylaşım olanakları ile bu forumun sadece balık üzerine değil sosyal yönüylede ses getirdiğini yaşamaktayız. Şundan eminim kısa bir süre sonra AMATÖR BALIKÇI FORUM üyesi duruşuda ortaya çıkarak kendini hissettirecektir. Yaşadığımız çevreye olan duyarlılığımız ve ülkemizin her köşesinden gelen seslerle örnek olucağımıza inanıyorum ve tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum
Bul
tebrik ederim reis,cokda iyi olmus.
Bul
tebrik ederiz..
Bul
ya oktay abiyede bir iyilik düşünelim.herkes bi şeyler alıyor.alan alana.oktay abiyede site sahipliği dışında  bir unvan bulsak.
GODFATHER
Pleased
Bul
serenay66 yazdı:ya oktay abiyede bir iyilik düşünelim.herkes bi şeyler alıyor.alan alana.oktay abiyede site sahipliği dışında  bir unvan bulsak.
GODFATHER
Pleased
Bu forumu amatör balıkçıları taşıyan bir gemi gibi düşünecek olursak Donatan yada kaptan diyebiliriz ikisinide birlikte söyleyeceğimiz gibi büyük kaptan da olabilir ne dersiniz
Bul
serenay66 yazdı:ya oktay abiyede bir iyilik düşünelim.herkes bi şeyler alıyor.alan alana.oktay abiyede site sahipliği dışında  bir unvan bulsak.
GODFATHER
Pleased

hehehe alemsiniz valla.
Bul
ercan abi tebrikler başarılar dilerim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  fish or die jr.mod olmuştur LeVrEkCi 36 4,351 22-06-2012, 14:40
Son Yorum: Uzun_ahmet
  rusan mod olmuştur site yönetim 43 5,233 21-06-2012, 16:54
Son Yorum: tatar35
  kasap100 mod olmuştur fish or die 39 4,987 22-05-2009, 13:14
Son Yorum: manisalıdeli
  Serenay66 (İlker) Co-Admin olmuştur Lapsetur 27 5,362 11-06-2007, 00:54
Son Yorum: GÖKSEN
  Mehmet Usta ve Karebalıkcı Moderator olmuştur. GuRoL 9 2,999 19-04-2006, 22:23
Son Yorum: Mehmet Usta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi