Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rahmetle anıyoruz
Balık Tutkusu Ölümle Bitti... 11.06.2007 (11.53)
Yalova’nın Subaşı Beldesi’nde balık tutmak için denize açılan kardeş çocukları Mehmet Dişli (36) ile Halil Dişli’nin (40) teknesi dalgalara kapılarak sulara gömüldü. Teknenin ipine takılarak dibe sürüklenen ve Subaşı Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Mehmet Dişli boğularak hayatını kaybetti. Balık Tutkusu Ölümle Bitti... 11.06.2007 (11.53)
Yine Subaşı Belediye’sinde çalışan Halil Dişli ise  tedavi altına alındı.
Akşam 17.00 sıralarında Hersek açıklarına balık tutmak için tekneyle açılan Mehmet ve Halil Dişli 500 metre kadar açıldıktan sonra hava birden bozdu. Çıkan dalgalar sonucu tekne alabora olarak battı. Kazadan sonra Halil Dişli yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. Halil Dişli’nin haber vermesi üzerine sahil güvenlik, arama kurtarma çalışmalarına başladı. Çalışmalar sonucunda Mehmet Dişli’nin cesedi ve tekne bulundu. Evli ve bir kız çocuk babası olan Mehmet Dişli’nin cenazesi gözyaşları içinde Subaşı Merkez Camii’nden kaldırılarak toprağa verildi.tüm balıkcılar olarak rahmetle anıyoruz.  
                    ( yalova hayat gazetesinden alıntıdır)
Bul
hay ALLAH Bak sen yaa ALLAH RAHMET EYLESİN
Bul
başımız sağolsun her iki arkadaşımıda tanıyordum nede olsa annem subaşı köyünden akrabalar orda benim dayı oğlunun mesai arkadaşıydı rahmetli kendini rahmetle anıyorum
Bul
Başın sagolsun erden
Bul
halil le daha samimiydim tatilde gideyim geçmiş olsun başın saolsun diyim
Bul
erden abi bizim içinde ziyaret et valla üzüldük bizde nur içinde yatsın.
Bul
ok gideceğim sabahta dayı oğlunla konuşayım tam bilgi alayım
Bul
Allahtan rahmet,kederli ailesi ve yakınlarına baş sağllığı dilerim..çok kötü bir olay..deniz aldımı alıyor hiç affetmiyor...
Bul
allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum. hele o küçü yavru ne yapacak şimdi.. rabbim yardımını ve rahmetini onun üzerinden esirgemesin..
Bul
üzücü bir durum allah rahmet eylesin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi