Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şimdi
şimdi sigara içmek için balkona çıkmıştım harun ve ibrahim abi bilir tek tük araba sesi ve denizden pancar motoru sesi geliyor saat 05 i nasıl yaparım diye düşünürken büyük teknesi olan arkadaşı aradım bana çınarcıkta yım dedi bende millet burda katliam yapıyo gel buraya dedim burdada mera buldum dedi sardalya var,eğer evde veya yalovada olsaydı bende şimdi onunla çıkardım Aptalkafamarkadaş caydırmasa şimdi büyük teknemiz olcaktı bu saatte denizde olmak vardı.hala motor sesi duyuyorum.ben şimdi sabahı nasıl yapcam bütün büfeler kapalı ama arkadaştan söz aldım bana sardalya getircek.ya sabah sabah çenem düştü yine özür72
Bul
Erden 1.5 saat kalmış sabaha bence ufak ufak çık gün agardığında oltan suda olsun
bülbülleri unutmuşsun onların sesi çıkmıyormu yoksa
Bul
    hehehe kriz bu abi kraker önerecem ama seni kesmez...BoboBobo
Bul
Harun yazdı:Erden 1.5 saat kalmış sabaha bence ufak ufak çık gün agardığında oltan suda olsun
bülbülleri unutmuşsun onların sesi çıkmıyormu yoksa

hayrettir hala bülbül sesi yok bi önceki akşam duydum seslerini hatta hanımada dedim ulan bunlar o akşam niye ötmediler misafirlere yani sizlere , çıkcam harun çocuk var üniversite mezunu yegen var (kırım tatarı) nickli kısmetse akşama bol resim yollarım.
Bul
GURHAN yazdı:    hehehe kriz bu abi kraker önerecem ama seni kesmez...BoboBobo

he he he gürhan dediğin doğru beni bu saatten sonra balık kraker kesmez en fazla yalovaya inerim yada 3 saat böyle idare eder sabahleyin getirttiririz 66getiren olursada takla atarız şimdi yaaaani deeermişim
Bul
Eh bize balık getirecek kimse de yok, bakacaz kendi başımızın çaresine..Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  O ŞİMDİ ASKER ŞAFAK :208 şanslı_amatör 10 2,866 18-07-2007, 18:23
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi