Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kızılırmak
arkadaşlar haber geldi şarkışladan durum vahimmiş su o kadar çamur akıyormuşki bir ayda ancak durulur diyorlar orada bölgesel yağmurlarıda katarsanız bu senede av yapamayabiliriz orada çünkü ufak derelerden gelen yağmur suları bile oraya yetiyor artık izini başka yerlerde kullanacağım böyle giderse istanbul olabilir mesela eminönü köprüsü üstünde avlanabilirim he he he
Bul
gel gel buralar hala temiz
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:arkadaşlar haber geldi şarkışladan durum vahimmiş su o kadar çamur akıyormuşki bir ayda ancak durulur diyorlar orada bölgesel yağmurlarıda katarsanız bu senede av yapamayabiliriz orada çünkü ufak derelerden gelen yağmur suları bile oraya yetiyor artık izini başka yerlerde kullanacağım böyle giderse istanbul olabilir mesela eminönü köprüsü üstünde avlanabilirim he he he

kamil abi sivası bırakıp taaa istanbulamı gitcen.benden demesi ertesi gün gazetelerde.
anadolu da yayın avcısı küresel ısınmadan dolayı eminönünde çapari atıyor.üçer beşer demeden alıyor.yayın kadar zevk vermesede gerisi hikaye.kim tutar seni ağam .
Bul
demin haberlerde söylüyordu bazı baraşlardada sıcaklık artmıl balık ölümleri bekleniyormuş vay halimize
Bul
bugün termale gezmeye gittim çoluk çocuk misafir gökçe barajının seviyesi 2 m düşmüş resimlemedim curcunada unuttum ki bide her tarafından kaynak suyu geliyor
Bul
Ağustos ayında Şarkışladayım.Ustam bir bakarız duruma yinede gitmek mecburiyetindeyim.Ailemi görmeden olmaz.Agustosa kadar sabrederim.Olmazsa geç giderim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi