Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Balığa giderken kurumuş bir göl gördüm ve susuzluğun ne kadar bir ciddi mesele olduğunu daha iyi anladım.(Denizli Yöresinden)Gölün yerine çorak toprak kalmış.Kışın su doluyormuş fakat yazın yok oluyormuş aldığım bilgiler doğrultusunda sizlerle paylaşmak istedim.Kaybolmasının nedeni bilinmiyor.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Köksal maalesef memleketin her yerinde aynı manzara. Mahallede yol çalışmasında hasar golmuş olsa gerek su sızıntısı var, bayaa da akıyor 3 gundur beledıyeyı cağırıyoruz gelen yok su oyle akıyor. Bir de bu manzara var. Gel de kızma, üzülme.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bariz belli kuraklık büyükçekmece gölünden geçerken çok belli kuruyan alan baya büyük gittikçede kuruyor hayırlısı olsun ne diyim
Yorumları: 859
Konuları: 32
suyun kıymetini bilmemiz lazım. durum ortada. bende pazar günü b.çekmeceden geçtim, durum vahim.. koca göl ne hale gelmiş...
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
böyle giderse ileride belki bir bardak suya muhtaç kalıcaz
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yaşadığımız doğaya kasıtlı ve bilinçsizce verilen zararların cezalarını maalesef bizden çok gelecek nesiller kulaklarımızı çınlatarak çekeceklerdir. Her fırsatta bu satırlardan haykırmaya devam ederek biz amatörlerin duyarlılığını göstermeliyiz. Daha pazartesi günü allahın cahilleri İzmir'de piknik yasağı olan alanda piknik yaparak maki ve ormanlık alanda yangına sebeb oldular yakalanan 4 kişi ne ceza alıcak zannediyorsunuz. Saatlerce havadan ve karadan söndürme çalışmaları neticesinde söndürülen bu alanda ne zarar var ne zarar. İçimizi yakıyorlar dışımızı kurutuyorlar bıktım bu tip insanlardan
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet maalesef her yer aynı.su yok.kışın kar yağmadıki su olsun.baharda yağmurda yağmadı.
yalnız benim anlamadığım bir konu var.arabistan yarımadasında her zaman küresel ısınma sonuçları gibi sıcaklık var.ama adamlar susuz değil.
Yorumları: 454
Konuları: 19
Köksal abi ne taraf burası ya resimden çıkaramadım.?
Yorumları: 266
Konuları: 16
SerenaY66 yazdı:evet maalesef her yer aynı.su yok.kışın kar yağmadıki su olsun.baharda yağmurda yağmadı.
yalnız benim anlamadığım bir konu var.arabistan yarımadasında her zaman küresel ısınma sonuçları gibi sıcaklık var.ama adamlar susuz değil.
"kıroyum ama para bende" diye bir laf vardır!! adamlarda su yok ama petrol var dolayısıyla para var. bunlar olunca suyuda oluyor adamın
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Burası çaltı köyü tarafında çardak'a yakın çardak ilçesinede bağlı olabilir.