Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heykelin Oltasında Kurutulmuş Levrek
SAMSUN’da, sahil yolundaki balık tutan adam heykelindeki oltaya asılı plastik balık defalarca çalınınca, belediye görevlileri çareyi kurutulmuş levrek asmakta buldu.

Oltasında kurutulmuş levrek asılmış heykel, herkesin dikkatini çekti. Sahil yolundaki balık tutan adam heykelindeki oltanın ucundaki plastik balık beş kez çalındı. Her seferinde yerine yenisini koymaktan bıkan, ancak hırsızlığın önüne geçemeyen belediye yetkilileri, yerine kurutulmuş levrek koymaya karar verdi. Balık tutan adam heykeli, oltaya kurutulmuş levrek asılmasıyla, eskisinden daha fazla ilgi görmeye başladı.
BoboBoboBoboBoboBobo
alıntı :haberler
Bul
iyi düşünmüşler valla BoboBoboBoboBoboBobo
Bul
Dikkatinizi çekerim asılan balık levrek. İspendek olmasın levreğe günah yahu
Bul
Dostum şu senin 5 kiloluk canavarı koysan kimse yanına yaklaşamaz korkudan Smile
Bul
plastiğin şansı yokmuş. levreğin şansı varsa ağustos'un 20'sinden sonra beni görebilir.. Smile
Bul
GURHAN yazdı:Dostum şu senin 5 kiloluk canavarı koysan kimse yanına yaklaşamaz korkudan Smile
resmini koysak ben kıyamam balıgıma yaww Bobo
Bul
enterasan vallahi ne günlere kaldık. iyiki heykelide alıp gitmiyorlar heheh
Bul
götürebileceklerini sanmıyorum Osman, belediye onunda tedbirini almış, özellikle parklardaki heykel(cik)lerin dibini betonla doldurmuş... ne kadar etkili olur bilmem Smile iş götürmeye kalsın, türk kafasına koyduğu şeyi yapar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5. Mordoğan belediyesi levrek tutma yarişmasi (21-22 aralik 2013) orhanekmekci 34 8,409 01-01-2014, 12:59
Son Yorum: orhanekmekci
  Avrupalılar en çok levrek ve çipuramızı seviyor… LeVrEkCi 3 1,245 10-06-2010, 00:39
Son Yorum: orhanekmekci
  Ağlara levrek bereketi tatar35 18 3,505 22-04-2009, 18:53
Son Yorum: LeVrEkCi
  Oltayla Levrek Avı(habere bakın bee :) LeVrEkCi 28 5,261 23-04-2007, 12:30
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi