Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server Hatası
İyi geceler. Bugün akşam üzeri server'daki bir domain cpu'ya aşırı yüklendiğinden siteler çalışmamıştır. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle server daki 7 domainimizi kapattım ve sadece 3 domain'in çalışmasına izin verdim.

Hatalı domain'i araştırıp bulmak için yapacağım çalışmalardan dolayı siteye ulaşmada zorluklar yaşanabilir
Bul
Teşekkürler. Saatlerdir uğraşıyorum yeni girebildim siteye...
Bul
walla reset atacaktım pc ye en sonundaDovs
Bul
ben farketmedim ama yine de geçmiş olsun
Bul
Server İstanbulda makina bize ait sadece DNS hizmeti alıyoruz. Cihazı istediğimiz gibi kontrol edebiliyorum. Biraz önce geldim eve gelir gelmez server'la uğraştım.
Bul
Form'a bir zarar gelmesinde emekleriniz zayi olmasın bugün bende giremeyince anladım,form'da hata olduğunu tahmin ettim.
Bul
Köksal yazdı:Form'a bir zarar gelmesinde emekleriniz zayi olmasın bugün bende giremeyince anladım,form'da hata olduğunu tahmin ettim.

Günde 3 kez yedek alınıyor. Sabah - öğle- akşam 250 GB'lik çift hard diskimiz var ayrıca yerel ağ içinde şifrelnemiş başka bir hard diskimiz var. Bunlar yanmadığı sürece 1,5 yıl geriye dönük yedeğimiz var

Maaşallah diyelim nazar deymesin

[attachment=6536]
Bul
Evet maşallah diyelim arkadaşlar. Sıkıntı yapıyor vallahi..
Bul
oktay geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hatayı bulur ve onarırsın sana kolay gelsin....böyle zorluklar bizi yıldıramaz....
Bul
Bende saatlerdir girmeye çalışıyorum. Benim PC demi sorun var diye baya uraştım. Yine siteye bi şeymi oldu diyede korktum. Neyse hepimize geçmiş olsun. Oktay kolay gelsin. Nazar değmesin. "MAAŞALLAH"
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,892 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Server hakkinda fish or die 15 2,962 07-03-2009, 01:36
Son Yorum: adem77
  Server Hatası (Kapalı Olmamızın Nedeni) Lapsetur 20 3,941 17-05-2007, 12:10
Son Yorum: SerenaY66
  Server Arızası Lapsetur 10 3,443 29-12-2006, 22:18
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü: