Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28/6/2007 küçükyalıdayız
yarın akşam yani perşembe akşamı  GURHAN ve erdekli yücelle küçükyalıdan çinekop tutmaya gidiyoruz isteyen herkesi bekliyoruz 

saat: 18:00 dan sonra oradayız
yer : küçükyalı su ürünleri kooparatifinin mendereği

not:bu organizasyon degildir gelmek isteyenler gelsin nereden çıktı derseniz gürhan istanbula geliyormuş gel bi tanışalım olmuşken bide balık deniyelim dedik oradan buraya geldi dava Bobo
Bul
nıhat cok hızlısınız bakıyorum kıyıdan balık tutuyorlarmı gecen hafta vardı ....
Bul
reis çok güzel çinekop haberleri geldi bugün yücelden yarın hazır gürhanda gelmişken takılalım dedik organizasyon degil gelen gelecek işte yeri yücel söylesin ama yücel lütfen arabaya yakın biyer olsun yeşilköyde bi ara aglıyacaktım 5 sefer taşıdım yaww bide kömürü tutuşturmaya çıra bulmak için yeşilköyü turladım lütfen araba çekilebilecek biyer olsun zaten sıcak
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:yarın akşam yani perşembe akşamı  GURHAN ve erdekli yücelle küçükyalıdan çinekop tutmaya gidiyoru zisteyen herkesi bekliyoruz  yer ve saati konuşmadık yarın belli edecegiz

nihat abi saat ( 18:00:::23:00,a kadar
sahıl yolunda olacak her yer yakındır nıhat bildigım kadarı ile akşam telefon ederim gelebilirim akşam serinlemek için..
Bul
erdekli yücel yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:yarın akşam yani perşembe akşamı  GURHAN ve erdekli yücelle küçükyalıdan çinekop tutmaya gidiyoru zisteyen herkesi bekliyoruz  yer ve saati konuşmadık yarın belli edecegiz

nihat abi saat  ( 18:00:::23:00,a   kadar

yücel sahide yer neresi tam..
Bul
saatler ve yer belli olsun belki damlarım otarafa
Bul

nihat abi saat ( 18:00:::23:00,a kadar

yer küçükyalı su ürünleri kooparatifinin mendereği
tamam ben oradayım yine aksilik olmassa gürhanda orada gelecek herkesi bekliyoruz bu sefer balık tutacagız arkadaşlar hemde en kralından çinekop sarıkanat ne gelirse inşallah.
Bul
dün akşam biz gittik 11 tane çinekop aldık güzel zevk veriyor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi