Yorumları: 5
Konuları: 2
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle bu yeni forumun hayırlı olmasını dilerim.
Belki bazılarınız yazılı ve görsel basındanda duymuşsunuzdur çekirge konservesini ama birde ben kurucusu olarak size bildirmek istedim.Özellikle avrupada tatlı su olta balık yemi olarak 1 numaralı yem olarak kullanılmaktadır.Denizde ise levrek çipura v.b. balıklarda çok sık kullanılmaktadır.Ülkemizde yeni yeni tanınan bu ürün kısa sürede av bayilerindeki yerini almış ve üstünlüğünü ülkemizdede kanıtlamıştır..Daha fazla bilgi için lütfen forum başlağını kullanarak tüm sorularınızı sorunuz.Ayrıca ön bilgi içinde sitemiz olan * uda ziyaret edebilirsiniz..
Saygılarımla
Serdar Baki
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serbaki güzel ürün de koli halinde alamıyacagımıza göre siz bu ürünü bi şekilde büyük marketere pazarlamanız lazım o şekilde merketten alıp kullanabileceksek cok daha kolay olacaktır tesekkürler
Merhaba windsurfer
Haklısınız esasında ama daha ürün tanınmadığı için zincir mağazalarının ağır şartlarında pazarlanmasını uygun görmedik..Sonuçta Türkiye'de sınırlı bir olta balık avcısı kitlesi var ve bu arkadaşlarımızın çoğu artık ürünü kullanıyor zaten..Eğer sizin nerde yaşadığınızı öğrenebilirsem size yakın satış noktasını tarafınıza bildirebilirim..
Saygılarımla
Serdar Baki
Yorumları: 324
Konuları: 43
Merhaba serbaki,
Bu ürünün bir resmini(Konserve kutusu yada cam kavanoz) görme imkanim varmi,cünkü burda (Almanya)Cekirge Konservesine hic raslamadim.
Mehmet Usta.
Merhaba Mehmet Usta
eğer
www.sbgrasshopper.com sitemize girer ve ürünlerimiz bölümünü tıklarsanız ürün resimlerini bulabilirsiniz..Ayrıca Koln e daha yeni 2000 kutu yollandı isterseniz arkadaşın irtibat numaralarınıda verebilirim..
saygılarımla
Serdar Baki
Yorumları: 324
Konuları: 43
Bizleri bilgilendirdigin icin Tesekkürler Serbaki.
Esas ben teşekkür ederim Mehmet Usta..Konu yurt dışında yıllardır bilinmekte ama ülkemizde yeni olduğu için sizlerinde yardımıyla kısa sürede tanınacak..Örneğin Erzincan dan bireysel müşterim olan bir eczacı arkadaş bana yazdıki..:Teşekkür ederim serdar bey bir çekirge yakalayıp balık tutmak için bazen 1-2 saat harcıyorduk .sayenizde bu dertten kurtulduk.Allah razı olsun" dedi.Bu lafı beni dünyanın en mutlu insanı yapmıştı ogün...Sonuçta şu ölümlü dünyada herşey para değildir,en önemlisi birşeyler bırakabilmek ve insanlık için çalışabilmektir..
Saygılarımla
Serdar Baki
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
eh bizde deneriz napalım dost malı nede olsa