Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
caddebostan hüsran
dün küçükyalıya gecemeyince cadde bostanda eşkinaya attım malesef merayı taşlıya taşlıya mahvetmişler bir kere balık vurdu sanırım baya iriydi 40*35 takımı patlattı onun dışında bir kere bile vurmadı baya üzüldüm gecen sene ordan çok güzel balık alıyodum artık yeni bir yer bulucam iyi bir mera olursa haberdar ederim arkadaşlar...
Bul
onur,cum sendemi bizim gibi balık krakere kaldın çarşamba akşamı küçükyalıda at çek yaptık dün akşam sa tık yok
aynen kreker almayıda unuttum boş gittim boş geldim yücelim..
Bul
hıh hıh hı
kardeşler bu krakerlerin irisi nerede olur sonunda onlara kalacağız artık her toplantıya yanımıza alalım bir torba
Bul
ülkerle anlaşıp krekerlerin kiloluklarını yaptırıcam sonunda bölece bari iri balık olmazsa iri krekerimiz olur..:Smile))
Bul
balıktan bol ne var yeterki ara bulursun onurum .yanlız yeri bulunca banada haber ver 1,5 aydır eşkina kovalıyorum tık yoooook.
Bul
sen bensiz balık tutamazsın hiç bir yerde bende sensiz...insan bir aloo der dimi kardeşim...oranın balıkları en çok ikimizi sever bilirsin..BoboBobo
Bul
sağlık olsun abi... sabıra devam... Smile
Bul
ozanım haber versem nolcakki dün sen çalışıyodun gece...ama şimdi kafamda daha iyi bir yer var bir denim sitedeki herkezi davet ederiz balık varsa ...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi