29-06-2007, 22:15
Eveeet arkadaşlar yine iş icabı izmire gitmem gerekti iş bitimi izmir gurubuylanda tanışma niyetindeydim
eski nicki =xxl üstad
Yeni Nicki = ALTAYLI olan Ercan Mertbilek beni gece arayıp sabah alabileceğini söyledi ben hiç gerek olmadığını firmadan karşılayacaklarını işim bitincede benim kendisini arayacağımı söyledim
o gün öğle sonrasına kadar süren işimin bitmesiyle doğru soluğu Ercan abinin yanında aldım beni iyi karşıladı ama gerçekten öyle bir günde gitmişimki güneş altında bayağı yoğun ve süreli işleri vardı
[attachment=6716]
buna rağmen bana iyi bir zaman ayırdı
Boru kurdu almaya gittik bir paket kurt aldım belki istanbulda levrek alırım diye
kısıtlı bir zamanda olsa bir müddet izmiri gezdik
[attachment=6717]
[attachment=6718]
[attachment=6719]
Kendisine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim
Şmdiii gelelim işin ***SÜRPRİZ İSTEK*** kısmına bu fikrim daha önceden hiç kimseyle görüşmüş değilim şu anda açıklıyorum
Evet Ercan abi o yapmış olduğun dev ekran da bizim sitenin logosunu ve mail adresini yayınlayabilirmiyiz seni zor durumda bırakmak istemem ama isteyenin bir yüzü misaali içimde kalmasın söyledim
Yinede herşey için çok teşekkürler tekrar görüşmek üzere
Tüm İzmir Team ve İzmire sevgilerimle
eski nicki =xxl üstad
Yeni Nicki = ALTAYLI olan Ercan Mertbilek beni gece arayıp sabah alabileceğini söyledi ben hiç gerek olmadığını firmadan karşılayacaklarını işim bitincede benim kendisini arayacağımı söyledim
o gün öğle sonrasına kadar süren işimin bitmesiyle doğru soluğu Ercan abinin yanında aldım beni iyi karşıladı ama gerçekten öyle bir günde gitmişimki güneş altında bayağı yoğun ve süreli işleri vardı
[attachment=6716]
buna rağmen bana iyi bir zaman ayırdı
Boru kurdu almaya gittik bir paket kurt aldım belki istanbulda levrek alırım diye
kısıtlı bir zamanda olsa bir müddet izmiri gezdik
[attachment=6717]
[attachment=6718]
[attachment=6719]
Kendisine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim
Şmdiii gelelim işin ***SÜRPRİZ İSTEK*** kısmına bu fikrim daha önceden hiç kimseyle görüşmüş değilim şu anda açıklıyorum
Evet Ercan abi o yapmış olduğun dev ekran da bizim sitenin logosunu ve mail adresini yayınlayabilirmiyiz seni zor durumda bırakmak istemem ama isteyenin bir yüzü misaali içimde kalmasın söyledim
Yinede herşey için çok teşekkürler tekrar görüşmek üzere
Tüm İzmir Team ve İzmire sevgilerimle