Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/07/2007 hafta sonu avım
cumartesi sabahı saat 5 te kalkıp tekneyle direk izmarit tutmaya niyetle çıktım ara ara ara bir tane izmarit bulamadım ispari garanti dedim ispariye güvendim 2 tane zorla onlarda büyük olmak suretiyle levrek suyuna ulaştım daha oltamı atar atmaz levrek yapıştı ufak oldugunu anladım direk kalama vermeden çektim tam kayıga alacam küt düştü senmisin kepçe vurmayan balıga balık kancaya takılmamış sadece yemi ısırmış yemle geldi yani 2. kez 2. yemimi taktım bu sefer kepçe hazırladım yine tekneye kadar çektim baktım levrek ispğari büyük oldugu için yarıya kadar ısırıyor ama yutamıyor bırakmıyorda çok komik şekilde geliyor tekneyi görüncede bırakıyor sonuçta ufak izmaritim olsa oradan toplıyacagım levrekleri saat 10 gibi havanın patlamasıyla rapalamı takıp rüzgar almayan bir bölümde 7 tane çinekop sarıkanat lüfer karışık tuttum**1. gün akşam üstü tuttugum bol bol istavritle son buldu

2. gün yine yem tutamadan gittim ve 8 tane sarıkanat lüfer e yakın aldım 1 de ispendek aldım istavrit ler akşamüstünün yine süsü oldular ama istavritleri resimlemiyorum artık evdekiler babam kardeşim komşular makaraya almaya başladılar süslede çek bari demeye başladılarBobo

bu sabah için baya düşündüm ne yapsam diye yine dayanamadım saat yediye dogru çıktım yine yem yok kafayı yiyorum 2 tane ispari tuttum zoraki oda yine büyükler şansımı denedim bişey vurmadı lüfere bakiim dedim rapalayla gezdim bişey yok kısmet degilmiş deyip evin yolunu tuttum tam eve yaklaştım ben eger levrekçiysem reise ve çocuklarıma balık bırakırım dedim ve bastım başka bi meraya gittim vakit sınırlı öglen 1 de işte olmam lazım ispariyi takıp attım oltayı bi 10 dakika rüzgarla hareket ettim baktım balık yok kısmetim yok bugün dedim başladım sarmaya oltayı içimdende vay levrekçi vayy diye kendime kızıyorum tam kurşunu elime aldım oltaya balık bir asıldı anında salmaya başladım balık baya hızla bi gitti durdu tekrar çektim ama balık çok hareketli kurşunu kesip tekrar saldım 3 kere bu şekilde gitti geldi ufaklık en sonunda aldım balıgı 2. yemi atmaya bile fırsat vakit yoktu geldim reisin önüne serdim balıgı hastaya ilaç niyetine dedim ve işimin yolunu tuttum geldim istanbula deniz bu haftada sevdi beni allaha çok şükür

ve balıkların son hali bu zamanda lüfer çinekop sarıkanat gibi balıklar yagsız olur bu nedenle balıkları fırında bugulama yapıp son 5 dk kaşar koyup ızgarada kızarttım süper oldu 78diger resimleri ve pişmiş hallerini ikinci de göndereyim sıgmadı Smile)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tebrikler güzel av olmuş balıkların son hali daha güzel görünüyoBig Grin
Bul
Bereketli olsun. Rapala ne marka yozuri mi? Şeffaf galiba değişik geldi de...
Bul
yo-zuri rapala bana o rapalayı harunun tavsiye ettigi kişi vermişti galata köprüsünün altındaki oltacı rapala gerçekten avcı çıktı
Bul
arkadaşım seni cani gönülden tebrik ederim harika bir av olmuş afiyet seker olsun
Bul
bizde yemiş kadar olduk yani. :-)))
Bul
ya kusura bakmayın arkadaşlar aslında öglen gönderecektim de akşama yemekten sonra göndereyim dedim Smile)ama canım çekti işin kötüsü yaww BoboBoboBoboBoboson tuttugumu daha pişirmemişler hafta sonu sen gelince yaparız dedi babam yok siz yiyin ben gelince tutarım dedim arayıp diyeyim yemesinler bari bi akşam kaçar yer gelirimm hehe krakermi yiyecez levek varken Bobo
Bul
Tebrikler Nihat abi gercekten super bır av olmus
Bul
Nihat gürlememiş yağmış mubarek birdahaki sefere bende bir bot alayım bari bu ne yaa balık ne bulduysa sizin oralarda oturdu kaldı
Bereketli olsun ne diyelim (miyav mundardır onlar mundar)Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,390 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  hafta sonu nasibimize düşenler avcıhakan 16 3,484 28-03-2014, 03:30
Son Yorum: tahsinmersin
  Gecen Seneki Kolyos Avim DeLi_KuRT 15 2,667 19-03-2013, 22:57
Son Yorum: DeLi_KuRT
  sazan avım Kamil ILIPINAR 28 4,074 24-08-2011, 17:26
Son Yorum: hasansenturk72