Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bolu gezisi
Bu sabah Düzce'den Bolu'ya bacanağımı görmeye gittim.9 sendeir görüşmüyorduk.Ordan çıktıktan sonra Bolu Gölköy'de olta attım,2parça takımı suda bıraktık,karşımdaki balık tutan adam bir tane sazan aldı.Ordan çıktık,Abant Gölü'ne yöneldik,gölün etrafında turladık.İlk 3 resim Gölköy resimleri ... AlkisAlkis71
Bul
Güzel bir gezi yapmışsın abi.Yanlız abi o ikinci resimdeki sazanı hiç tutamamışsın demeyelim diyemi resim çektirdinBoboBoboPaylaşım için teşekkürler abi:Saygılar.
Bul
vay erden abi valla özeniyorum sana amma gezion ya senelik
izinde balıgı bogarsın artık.bol gezmeler bir ara beraber cıkalım.
Bul
Oh vallahi ma aile tatildeyiz. Yakışır.
Bul
temiz hava bol güneş, olay bu kadar... güzel bir gezi olmuş Erden abi... kısmet başka yerlere...
Bul
erden abi bolunun her dakikasını iyi kullan derim.süper yerler.
Bul
reis helal olsun sana manzara güzel ama tatlı su seni bozar denizden fazla uzaklaşma iyota alıştık göl havası hasta eder seni paylaşım için teşekkür ederim saygılar.
Bul
Erden bey, memleketime hoş geldiniz. Ailecek tadını çıkarmışsınızdır inşallah. Bol oksijen, temiz hava yarasın.
Bul
erden abi iyi eğlenceler çok güzel bayıldım yeşilliklere bol temiz hava bol oksijen
çatalca 84 yazdı:Güzel bir gezi yapmışsın abi.Yanlız abi o ikinci resimdeki sazanı hiç tutamamışsın demeyelim diyemi resim çektirdinBoboBoboPaylaşım için teşekkürler abi:Saygılar.

murat doğrudur ben tutmadım karşımdaki tutmmuştu bende onun tuttuğu balıkla rseim çektirdim onlar bide yılan tuttular yanımdaBoboBoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bolu, Gölköy; murki 16 5,217 29-08-2008, 11:36
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi