Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/7/2007avım
pazar günü balıga çıkmayacaktım büyük tekne abimde oldugu için küçük olanı denize atmak zor geldi sabah dayıoglu ile işi ögretmeye çıktık 5 tane sarıkanat tuttuk akşama amcaoglunu aradım nevarneyok dedim 15 tane aldım süper balık dedi tabi dururmuyum koşa koşa tekneyi atıp motoru takıp dogru yanına gittim benim yozuri süper çalışmaya devam etti 15 dakikada inanmassınız 15 dakikada 9 tane daha sarıkanat aldım yunus sürüsü geldi dagıttı balıgı yoksa 50-60 -70 giderdim sanıyorum telefonla bilgi aldıgım amcamın oglu benden 3 saat önce gitti beraber döndük livarına bi ara baktım 30 ye yakın sarıkanat tutmuş.balıklar büyüyor neredeyse lüfer olmuş balık hatta benim ortak bir tane kofanaya yakın aldı.
bu sabahta işi ögrettigim acemiler 8 tane tutmuşlar dua ediyorlar bana Smile)
rapala 9 cm yozuri-sp yazıyor aynısının 7 cm ligini ve 5 cm ligini arıyacagım sanırım ufakları çok daha iyi iş yapacaklar bazı resimlerdede gürhanın verdigi sanırım yalova kaşıgı dedikleri kaşık var
[attachment=7070]
[attachment=7069]
[attachment=7071]
[attachment=7072]
[attachment=7073]
[attachment=7074]
[attachment=7075]
Bul
nihat bereketli olsun cok güzel balıklar arkadaşım birazda bu tarafa yolla lüferleri bu tarafta yok denecek kadar balık var gidip geliyoruz yok birseyler birde siteye resim koyamıyorum bu günlerde bluetooth arızalı yollayamadım ne zamandırBoboBobo
Bul
nihat abi bereketli olsun,av harika olmuş
Bul
Harika balıklar Nihat,tebrikler.Afiyet olsun.
Bul
dostum güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim bizim Yalova kaşığıda iş yaptımı denedinmi biz kıyıdan at çek te kullanırız sen sandaldan denedinmi .
Bul
Av ve avcı yan yana güzel poz vermişler Smile Kolaylık vallaha şu rapala. Ufaklık iyi balık yakalıyor.Smile)
Bul
doktor yazdı:dostum güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim bizim Yalova kaşığıda iş yaptımı denedinmi biz kıyıdan at çek te kullanırız sen sandaldan denedinmi .

yok eren deneyemedim rapala balık alınca gerek duymadım ama sanırım iş yapacak agır çünkü teşekkürler
Bul
abi güzel av olmuş eline sağlık yozuri bulamazsan ay sonu almanyadan gelen misafire ben spariş verdim eğer istersen bir ikitanede senin için isterim ...
Bul
tebrikler nihat. yine götürmüşsün lüfer ve sarıkanatları. yo-zuri crystal minnow suspending 9 cm. c57 ( orange-yellow) renk kodlu modeli. bu modelin 5 cm. liği yoktur. sadece 7 ve 9 cm üretilir. 7 cm de sadece amerikada mevcuttur.türkiyede çok zor bulman. ama o boy balığa 9 cm. çok uygundur. ben çinekop ve sarıkanatı 9 cm . lik ile çok güzel avlamıştım.
çinekop avlamayı çok özledim.eylülün gelmesini iple çekiyorumSmile
rastgele.
Bul
nihat abi maşallah şansın bol olsun...rapalanın rengine hasta oldum....bende alıcam mutlaka,birde rapalaya tek zoka yeterli sanırım,bu tekniğide denemem gerekli,resimler süper,sıcaklarda balığa gidemiyoz resimler beni avutuyor Smile
rastgele abi...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi