Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Arkadaşlar bir alışveriş sitesinde gezerken rastladım. Bu kadarınada pes dedim. Tüketicilere hayırlı olsun.
Bana göre işin en zevkli yönlerinden biri iğneyi elle bağlamak.
Ben şahsen böyle bir şey almam. Zaten bunla uğraşana kadar iğneyide çoktan bağlarım ya...

İhtiyacı olanlara duyurulur...
[youtube]voURVXzGzCc[/youtube]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
bu makinayla çapari bağlanabileceğini sanmıyorum. zaten elle bağlamak kadar da uğraştırıyor görünüşe göre. dediğin gibi gereksiz bir alet.
Yorumları: 454
Konuları: 19
elle bağlamanın zevki var .

bağlamayı hiç bilmeyenler için işe yarayabilir...
LeVReKCi yazdı:bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için
Haberim yoktu sitede olduğundan . Yoksa göndermezdim.
Bence elle bağlamayı öğrenmek bu makinayı kullanmayı öğrenmekten daha kolay

)
Fiyatıda indirimde 49 ytl imiş!!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Çımariva yazdı:LeVReKCi yazdı:bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için
Haberim yoktu sitede olduğundan . Yoksa göndermezdim.
konu arasında kaybolmuştu sorun degil yalnız cüneytin dedigine göre yanlış hatırlamıyorsam 1 usd lik makineye getirtmek için 20 usd mi verdim demişti öyle bişey hatırlıyorum ona sormak lazım
LeVReKCi yazdı:[quote=Çımariva]
[quote=LeVReKCi]
konu arasında kaybolmuştu sorun degil yalnız cüneytin dedigine göre yanlış hatırlamıyorsam 1 usd lik makineye getirtmek için 20 usd mi verdim demişti öyle bişey hatırlıyorum ona sormak lazım
Nerden getirmişki Türkiye de satılıyormuş zaten.
ustam61 yazdı:Hiç işime gelmez kendi bağladığım kadar sağlam olacağını da zannetmiyorum.
ama antalyada konyaaltı plajında bir adam görmüştüm.oltayı attıktan sonra makinaya bir fiş (radyo kulaklığının jakı gibi) takıp 10metre ileriden oturduğu yerden balığı yakalamıştı.makinayı incelediğimde şarjlı tornavida gibi bir alet takmış makinaya ,kabloyu yanına kadar uzatıp butona basarak makinayı sardırıyordu.çok ilgimi çekmişti..balıkla güreştutmadıktan sonra kendin çekmedikten sonra bence işin bir zevki yok.
O zaman adam icat yapmış. Butonlu makara. İlginç.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Çok yıllar önce yurt dışına çıktığımda görmüş ama almamıştım yine almam olta bağlamasını bilmeyenler için ideal. diyeceksinizki abi hem balıkçı olup hemde olta bağlamasını bilmezmi ooooo o kadar çok gördüm ki