Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İğne Bağlama Makinası Videosu
Arkadaşlar bir alışveriş sitesinde gezerken rastladım. Bu kadarınada pes dedim. Tüketicilere hayırlı olsun.

Bana göre işin en zevkli yönlerinden biri iğneyi elle bağlamak.
Ben şahsen böyle bir şey almam. Zaten bunla uğraşana kadar iğneyide çoktan bağlarım ya...Smile İhtiyacı olanlara duyurulur...

[youtube]voURVXzGzCc[/youtube]
Bul
bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için
Bul
bu makinayla çapari bağlanabileceğini sanmıyorum. zaten elle bağlamak kadar da uğraştırıyor görünüşe göre. dediğin gibi gereksiz bir alet.
Bul
elle bağlamanın zevki var .Big Grin bağlamayı hiç bilmeyenler için işe yarayabilir...
Bul
LeVReKCi yazdı:bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için

Haberim yoktu sitede olduğundan . Yoksa göndermezdim.
Bul
Bence elle bağlamayı öğrenmek bu makinayı kullanmayı öğrenmekten daha kolaySmile)
Fiyatıda indirimde 49 ytl imiş!!
Bul
Çımariva yazdı:
LeVReKCi yazdı:bu makineyi yeşilköy organizasyonunda pardalian(cüneyt)getirmişti işe yaradıgını söyledi hatta çekip siteyede göndermiştik ince işle ugraşmak istemeyen için güzel ama bende kendi elimle baglamayı tercih ederim.teşekkürler paylaşım için

Haberim yoktu sitede olduğundan . Yoksa göndermezdim.

konu arasında kaybolmuştu sorun degil yalnız cüneytin dedigine göre yanlış hatırlamıyorsam 1 usd lik makineye getirtmek için 20 usd mi verdim demişti öyle bişey hatırlıyorum ona sormak lazım
Bul
LeVReKCi yazdı:[quote=Çımariva]
[quote=LeVReKCi]

konu arasında kaybolmuştu sorun degil yalnız cüneytin dedigine göre yanlış hatırlamıyorsam 1 usd lik makineye getirtmek için 20 usd mi verdim demişti öyle bişey hatırlıyorum ona sormak lazım

Nerden getirmişki Türkiye de satılıyormuş zaten.
Bul
ustam61 yazdı:Hiç işime gelmez kendi bağladığım kadar sağlam olacağını da zannetmiyorum.
ama antalyada konyaaltı plajında bir adam görmüştüm.oltayı attıktan sonra makinaya bir fiş (radyo kulaklığının jakı gibi) takıp 10metre ileriden oturduğu yerden balığı yakalamıştı.makinayı incelediğimde şarjlı tornavida gibi bir alet takmış makinaya ,kabloyu yanına kadar uzatıp butona basarak makinayı sardırıyordu.çok ilgimi çekmişti..balıkla güreştutmadıktan sonra kendin çekmedikten sonra bence  işin bir zevki yok.

O zaman adam icat yapmış. Butonlu makara. İlginç.
Bul
Çok yıllar önce yurt dışına çıktığımda görmüş ama almamıştım yine almam olta bağlamasını bilmeyenler için ideal. diyeceksinizki abi hem balıkçı olup hemde olta bağlamasını bilmezmi ooooo o kadar çok gördüm ki
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi