Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzaklardan levrekci raporu
[attachment=7296]
[attachment=7295]
arkadaşlar tekirdagdayım birader yeni geldi onun bilgisayardan baglanma fırsatı buldum dün gelir gelmez balıga çıktım 12 tane lüfer tuttum rapala derin suda kurşun takıp uzun olta yapıyorum bu sabahta 2 tane aldım akşam üstü 2 tane daha aldım oktay buradan geçecekti aradı son anda iş degişti gelecek başka arkadaşlarla tshirtleri yolladı harun taner ve eşref abinin tshirtler bendedir normalde 25 ine kadar kalmayı planlamıştım ama çok rüzgar var sanırım pazartesi öglen dönecegim haftaya tekrar kalmaya gelmeyi planlıyorum burada baglantı çok yavaş 1 resimi 10 dakka bekleterek yüklüyor o nedenle fazla resim koymadım tuttugum balıkların resimleri diger makinada ondan bilgisatara yükleme yapmadım pazartesi ondaki resimleride yollarım .
tshirtler güzel olmuş görenler bayılıyor güzel oluyor tekneden tekneye bakıyor insanlar polis gibi oldun diyenlerde var tabii Smile) neyse görüşmek üzere duruma göre baglanırım tekrar herkese kolay gelsin iiyi geceler
Bul
yakışmış tebrikler

lüferleri bekliyoruz
Bul
Yakışmış. Görenler cankurtaran veya kıyı emniyeti falan zannedebilir. Smile
Lüferleri özlemle bekliyoruz.

Bu arada ben rapor için hazırlık yapıyordum. Elim maket bıçağıyla yarıldı 1 hafta rapor yok.
Bul
Hehehee t-shirt açmış dostum. Hakikatten sahil güvenlik kıskanacak t-shirtleri. Smile)))
Bul
nihat abi çok yakışmış,balık avı resimlerinide merakla bekliyorum...sana iyi eğlenceler,bol balıklar dilerim....şansın bol olsun...
hüseyin arkadaşım sanada geçmiş olsun,maket bıçağı çok tehlikeli,tekrar geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda iyileşir....
Bul
Çımariva yazdı:Yakışmış. Görenler cankurtaran veya kıyı emniyeti falan zannedebilir. Smile

Bu arada ben  rapor için hazırlık yapıyordum. Elim maket bıçağıyla yarıldı 1 hafta rapor yok.

Geçmiş olsun Hüseyin. Aman dikkat bu raporlar lazım bize.
Ben de bu tip kazalar yaşamaya başlayınca hemen gidip bir tetanoz aşısı vuruldum. Bir defada iş bitecek sanıyordum ama öyle değilmiş. Toplam 5 doz almak gerekiyormuş. 1 aşıdan 1 ay sonra 1 tane daha sonra 6 ay arayla 3 tane daha vuruluyorsun ve hayat boyu tetanoz riski sıfır oluyor. Olmayan arkadaşlar en yakın sağlık ocağında aşı vurulabilirler.
Bul
Çımariva yazdı:Yakışmış. Görenler cankurtaran veya kıyı emniyeti falan zannedebilir. Smile

Bu arada ben  rapor için hazırlık yapıyordum. Elim maket bıçağıyla yarıldı 1 hafta rapor yok.

geçmiş olsun dostum

dikkat dikkat dikkat

bir anlık boşluk kazalara sebebiyet verebiliyor
Bul
Hepiniz sağolun. Benim ki temiz kullanılmamış bıçaktı. Bakalım ne kadar da geçecek. Esasında dikişlikti. Ama attırmadım.
Bul
abi gerçekten t-şhirt ler çok yakışmış gürhan abi sparişini vermişti umarım yakında elimize geçer merakla bekliyoruz.yalnız bir sorun var bunları giyince elimiz boş olmaması lazım yoksa millete madara oluruz allah korusun mutlaka güzel balık almamız lazımki siteninde raklamı sağlam olsun
Bul
gerçekten çok güzel olmuş,işlerimizin yoğunluğu nedeniyle tişört şapka işine dikkatimizi veremedik inşallah tekrar bir girişim oluşur,sonbahara hazırlık birde yağmurluk yaptıralım ne dersiniz? arkadaşlar....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ksedes av raporu ksedes 24 3,536 15-03-2008, 07:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  25/11/2006 levrekci LeVrEkCi 15 3,208 25-11-2007, 22:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  günler sonra darıca raporu darıcalı 16 3,022 13-08-2007, 09:06
Son Yorum: zabhas
  moda av raporu.. big fish onur 5 1,512 09-07-2007, 16:55
Son Yorum: erdekli yücel
  levrekçi lüferleri(eski) LeVrEkCi 22 4,127 02-05-2007, 16:28