Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DENEME
deneme sorun yok valla şakır şakır yükledim valla Smile
[attachment=7436]
[attachment=7437]
[attachment=7438]
[attachment=7439]
[attachment=7440]
[attachment=7441]
[attachment=7442]
[attachment=7443]
[attachment=7444]
[attachment=7435]
Bul
nihat böyle balıkları gösterme.aklım denizde kalıyor.balıkyüzünden zaten uyku kalmadı ama levrekler güzel çünki ben hiç tutamadığım için herhalde
Bul
deneme yapıyorum abi resim gelmiyormuş sitedemi problem diye baktım sorun yok benim levrekler geliyor Smile)
Bul
nihat abi seninde arşiv kalabalıkmış yaw ne levrekler yakalamışsın helal olsun yakışır sana
nihat abi sen bunları yayınlamaya devam et bende işi gücü bırakim Smile) abi güzel balıklar isminin hakkını veriyosun tebrikler.
Bul
Adam temelden yetişmiş. Levrek nerede biliyor. Smile Gidip alıp geliyor. Tebrikler.
Bul
sonuncu resmi beğendim ben Smile
karnımda aç yemeğe gitmedim daha nihat kızmazsan eğer kenarından başlıyorum Smile
Bul
yıldırıms74 yazdı:sonuncu resmi beğendim ben Smile
karnımda aç yemeğe gitmedim daha nihat kızmazsan eğer kenarından başlıyorum Smile

Son resmi zaten bir gece yarısı yayınlamıştı. Tüm online olanların midesine kıramp girmişti. Hepimiz dağılmıştıkSmile
Bul
nihat deneme yapmışsın.ne var ne yok eklemişsin.sonuncuda tam öğle vaktine yakışır bir yemek.biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.bende diğer taraftan ufak ufak başlıyorum.afiyet olsun.
Bul
Çımariva yazdı:
yıldırıms74 yazdı:sonuncu resmi beğendim ben Smile

Son resmi zaten bir gece yarısı yayınlamıştı. Tüm online olanların midesine kıramp girmişti. Hepimiz dağılmıştıkSmile

SerenaY66 yazdı:nihat deneme yapmışsın.ne var ne yok eklemişsin.sonuncuda tam öğle vaktine yakışır bir yemek.biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.bende diğer taraftan ufak ufak başlıyorum.afiyet olsun.

nihat ya bize bişey vermezse ben açıkçası öyle bir yemeği paylaşmak konusunda yüzelli defa düşünürdüm
nehat yetişmeden dalalım kıyıdan köşeden başlamayı bırakın Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi