Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avşa gezi anı
Arkadaşlar cumadan avşaya gitmeye karar verdim ailemle dedim onlar keyfine bakarken bende balıklarla meşgul olurum hemde ada denizin bir ortasında ne balıklar vardır diye  takımlarımıda aldım yanıma  silivriden feribota biniliyor kişi başı 18 ytl çocuğa para yok araba 40 ytl şöföre para yok  4 saat yol sürüyor cuma akşamları 19:00 da kalkıyor diğer günler 16:00 da
Neyse  akşam 11 gibi avşada olduk sabahı deniz muhabbeti  bende ilk defa gidiyorum avşaya ne iz bilirim ne yordam ilk iş sahilden kurt topladım ne olur ne olmaz diye sonrasında isviçreden uzak bir akraba da oradaydı balık muhabbeti olunca  ikimizde anladıkki yokmuş aslında birbirimizden farkımız oda isviçreden 4 kamış getirmiş  kurtlarla gittik limana akşam her türlü takımı denedim amaç büyük balık idi kıraçayı istanbulda da tutuyorum zaten ama yemlik için istavrit lazımdı  zargana topu silikon la 2-3 istavrit aldım  onu yemli yatırdım birşey çıkmadı canlı istavrit attım birşey çıkmadı sabaha  birşey kalmamıştı sabah izmarit gelmeye başladı ama bizide bayağı uyku basmıştı biraz izmarit toparlayıp toplanmaya karar verdik hatta çapari takımını sararken uyumuşum bileBobo
Diğer günler bolbol deniz gözlüğüyle keşif yaptım mırmırlar vardı ama hepsi kıraça ayarında  
Birde şu dikkatimi çekti insanların plajda yoğun olduğu yerlerde mırmır daha çok var hatta ayağının dibinde dolaşıyor bende yarı belime kadar suya girip  2 mt misinaya sinek iğne bağlayıp ucunada midye takır takır mırmır aldım ama küçük olduğundan 8-10 tane kadar aldım çerezlik yapmak için  
Dev midyelerle tanışmış oldum
[attachment=7452]
Balıkçı restoranlarında dev kofanalar gördüm  onlara sordum bu adada ne çıkar diye  istavritten başka birşey çıkmaz dediler  kofanaları KaraBiga da tuttuklarını söylediler zaten kumsala yanaşan ve sabit dükkanı olan balıkçılardada istavrit ve hamsi vardı  çupra ve levrek çiftlik balığıydı

Bu günde dönüş yaptım
Bul
güzel olmuş harun keşke daha çok resim çekseydin yaww kafa baya dinlenmiştir 71
Bul
bravo harun kafa dinlemişsin demicem balık uykusu yapmışsın
Bul
Tebrikler harun abi.
Bul
harun abi sen uyuya kaldığında şöyle sağlam bir balık gelip asılacaktı ki bak ne uyku kalıyodu ne bişey Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:güzel olmuş harun keşke daha çok resim çekseydin yaww kafa baya dinlenmiştir 71

Bobo Nihat resim varda  pansiyonda banyo yapmıştım altımdada şort belimede plaj havlusunu sarıp odanın hemen önündeki masaya oturup bir kahve içeyim dedim  pansiyon sahibi bana nedese beğenirsin aynen şöyle dedi
(( Haa pardon hatırlatiim burada üstsüz dolaşmak yasak)) Siyirdim
gerçekten hem sıyırdım hem çok güldüm
Bul
Erden Şükrü Murat teşekkürler arkadaşlar iyi oldu gerçekten değişiklik birde damardan balıkçı arkadaş oldummu daha iyi oluyor
Bul
Harun yazdı:
LeVReKCi yazdı:güzel olmuş harun keşke daha çok resim çekseydin yaww kafa baya dinlenmiştir 71

Bobo Nihat resim varda  pansiyonda banyo yapmıştım altımdada şort belimede plaj havlusunu sarıp odanın hemen önündeki masaya oturup bir kahve içeyim dedim  pansiyon sahibi bana nedese beğenirsin aynen şöyle dedi

BoboBoboBobo
Bul
LeVReKCi yazdı:
Harun yazdı:

BoboBoboBobo

BoboBoboBobo Süper yaw..
Bul
harun abi biz sana atla gel demedikmi ama sen bizi dinlemedin ki avşa,nın adı var abi tadı yok,ama inanıyorum ki iyi gelmiştir sana bu tatil paylaşım için teşekkürler

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi