Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltayla 78 Kiloluk Balık Yakaladı
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Kirmasti Çayı'nda amatör bir balıkçı tarafından oltayla dev yayın balığı yakalandı.

İlçenin ortasından geçen Kirmasti Çayı'nda kaşık oltasıyla balık avlayan Metin Gül, oltasına takılan balığı fark edince, dere kenarında bulunan diğer balıkçılardan yardım istedi. Ali Uygun isimli bir başka balıkçı dereye girdikten sonra, oltanın misinasını takip ederek dev balığa ulaştı. Amatör balıkçılar Uygun ve Gül, dere içerisinde yaklaşık 1 saat boğuştuktan sonra balığı karaya çıkarmayı başardı. Halk arasında karabalık da denilen 78 kiloluk yayın balığı meraklı vatandaşların akınına uğradı. Dev

yayın balığı Bandırma'dan gelen bir balık şirketi tarafından bin YTL'ye satın alındı.
alıntı:haberler
[attachment=7559]
[attachment=7560]
[attachment=7561]
Bul
ha maşallah yav bizim buralarda ne balıklar varmış allah allah gerçekten tutanların ellerine sağlık ama şunu söyleyeyimbildiğim kadarıyla o çay uluabat gölüne boşalıyor ve bu gölde gerçekten çok büyük yayınların olduğu civar köylüler tarafından söylenir ve hatta arasıra bunun gibi balıklar yakalanır adamın şansına derede denk gelmiş olmasıymış ellerine sağlık güzel balıkmış herkese böyle balık nasip olmaz artık o adamcağız için balık tutmak zevk vermezSmile baksanıza ne yakalarsa yakalasın bunu geçemez
Bul
geçenlerde bahsetmiştinya nihat abi 100 cm levrek yakalarsam benim için son olurmu yoksa daha büyüğünü ararmıyım diye bence bu adam kendi hayatının balıkçılık olayını bitirdi bundan sonra ne tutarsa tutsun ki bunun gibi bir daha zor tatmin olmaz
Bul
Maşallah maşallah işte ben buna kısmet derim herhalde keyiften 9 olmuştur
Bul
Maşallah arkadaşlar bizde ne balıklar var daha ama tutan yok. Smile Nerdeee iyi eski balıkcılar şimdi sorsanız herkes balık yok diyecek ama aslında eski balıkcılar yok hehehehe
Bu arada Kirmasti Kemalpaşa ilçesinin eski ismidir.
Bul
way way way iyi adamları yutmamış balık
Bul
Ben üzüldüm arkadaşlar o balığın yakalandığına. Bunca sene yakalanmadan kaçan bir balık sonunda yakalandı ve belkide 3-5 tane daha var onun gibisi. Gitgide büyük canlıların yaşama şansları azalıyor. Şahsen ben olsaydım serbest bırakırdım. Mamutlar gibi birgün Filler,Balinalar,ve büyük balıklarda tükenecek. Göllerimizdeki bu boyda balık tutmak yasaklansa en çok ben sevineceğim.
Bul
hemen hemen aynı boyutlarda bir yayının yakalandığını gördüm

manyas gölüne dökülen koca çayda yakalanmıştı

72 kg gelmişti

80 numara misine ile çekilmişti sudan

yakalayn abimiz sudan balık çıkt6ıktan sonra balığa şöyle bi bakıp

olduğu yere çöküp oturmuştu yorgunluktan
Bul
her olta balıkçısının hayalidir büyük balık yakalamak adamın kısmeti varmış rastgelmiş iyide para vermişler
Bul
gerçekten büyük bir şans
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 4,957 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,766 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,312 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,792 03-08-2011, 13:31