Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29 7 2007
bugun ahmet denen arkadasla ciktik ,saat 2 de ciktik ,ben dedim kendisine aksam uzeri guzel balik yapiyor ,saat 5 bucuk a kadar takilirim soyliyeyim simdiden dedim ,ok dedi ,eve geldi arabayi birakti benim evden ilk hatam limana gel deseydiim keske ,ordan tek basima devam ederdim ,
ciktik tekrar yemlemeye basladim ,adam sapsari oldu ,kusmaya
dedim dayan azda balik tutalim ,ancak 1 saat gibi dayanabildi
sonuc bir kac balik yakaladik ,bide demezmi sabahki tarana corbasi ziyan oldu
geldikten sonra kaveye gidip hic olmassa bir kac cay icerim dedim ,gidince herkes baliklar nerde ,noldu cabuk geldiniz ,keske bende geleydim
zaten morel bozukluguna bende actim agzimi,sabah tarana corbasi icip kusanlar,makina ve kamis para ile satildigi icin benim olta takimlari kullanan ve kiranlar ,yem ve takimlari alirken ve petrol doldururken para tuttugu icin cisim geldi deyip petrol istasyonun tuvaletine kacanlar sormasin baliga gelmek istiyom diye bana dedim
gelmek isteyen butun malzemelerini alsin yemide dail ,petrol parasida istemiyom hadi dedim ,varmi haftaya gitmek isteyen ,tik yok cikti birisi o kadar para harcicagima balik marketine giderim daha iyi ,cevap bile vermedim ,abi getir si 51 kagitlarina 51 ci varmionu soyleyin simdihehehehe oyunda bana kaldi

[youtube]vFIxkob2ugk[/youtube]
[youtube]H1uTy8RO08Y[/youtube]
Bul
Bahri tam ızdırap walla böyle insanlarla balığa çıkmak balıktutmanada mani olur en sevmediğim şey şunu bağla şunu yap ben balıktayken takım bile vermem kutu orada git al derim
Bul
Harun yazdı:Bahri tam ızdırap walla böyle insanlarla balığa çıkmak balıktutmanada mani olur en sevmediğim şey şunu bağla şunu yap  ben balıktayken takım bile vermem kutu orada git al derim
abi elinde oltayi bile tutamiyor ,bari dedim su tlf tutda video ya cek onuda becerememis video nun bir kismi cikmamis heralde kusmakla mesguldu
adamlarida kiramiyom ille bizide gotur ,o degil 4 tane sopa ziyan halkalari kirilmis ,2 tane makina cope gitcek dis diye bir sey kalmamis ,acemileri goturunce benim olta takimlarida kirilip dokuluyor ,coguda penn reel ,
abi ben yine benim yabanci arkadaslarla giderim ,bari adamlar oltasini yemini beraber getiriyorlar ,kusmuyorlarda ,bizimkiler denize alisik degiller
butun gunum zehir oldu bir hafta sonum vardi , aslinda diger arkadaslarimi cagircaktim, turk diye bu arkadasi cagirmistim
insan uzerine kusarmi yavv denize bile egilemedi ,teknenin ici mafoldu benim bile midem kalkti
Bul
BoboBoboBobo Ben güldüm ama senin için tam bir stress olmuş
Bul
Harun yazdı:BoboBoboBobo Ben güldüm ama senin için tam bir stress olmuş
abi yunanliyla sozde orkinosa gitcektik ,o olmadi uzerine bide bu ,stress hemde ne stress bugun ,bir daha tovbe denize hic hayatinda cikmamis insani goturmek
Bul
bahri bu sana iyi bir ders olmuş. Bak sana önemli bir nasihat vereyim..Deniz, denizcilik, tekne teknecilik balık ve balık avcılığı sadece bir hobi değildir aynı zamanda bir kültürdür. Sen sen ol bu kültüre erişmemiş ve derinliğindeki incelik ve yapılması gerekenleri bilmeyenleri bu işlere bulaştırma. Bu onların suçu değil, ayrica arkadaşlıkların bozulacağı gibi yaptığın iş sana zehir olur. Bu böyle biline
Bul
ALTAYLI yazdı:bahri bu sana iyi bir ders olmuş. Bak sana önemli bir nasihat vereyim..Deniz, denizcilik, tekne teknecilik balık ve balık avcılığı sadece bir hobi değildir aynı zamanda bir kültürdür. Sen sen ol bu kültüre erişmemiş ve derinliğindeki incelik ve yapılması gerekenleri bilmeyenleri bu işlere bulaştırma. Bu onların suçu değil, ayrica arkadaşlıkların bozulacağı gibi yaptığın iş sana zehir olur. Bu böyle biline
abicok dogru soyluyorsunda
surda kucuk bir turk kahvemiz var,ara sira is sonrasi takilirim ,oyun cay,coguda babam yasinda ,herkese her hafta balik goturuyom ,siz burda oturun ben getiririm ucret te istemiyom baliktan diyom insanlara ,yok ille bizide gotur ,yabancilari goturuyon bizimi goturmuyon ,tamam gelin diyom ,sonra ben pisman oluyom ,goturmesem yanlis anlarlar ,kizarlar ,veya benim butun olta takimlarim kirilip dokulur
dedigin gibi o kulture ulasmamislar ,bundan sonra mazeret yaparim
Bul
bahri ben sana diyorum,gel bu taraflara,ugrasma kucuk baliklarla.
Bul
    Hehehe Bahri korku filmi gibi olmuş. Bakma güldüğüme ben korku filmi seyrederken de gülerim.Bobo
Bul
Bahri geçmiş olsun sıkıldığın belli bütün stres yapmışsın
olmuyo ama ne yapacan olta bağla yem tak zor ama
istedilerdemi kıramıyosun bide öğrenmeye çalışsalar tamamda
uğraşmaktan balıktan oluyosun rastgele tüm gurbetçilere selam.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2007 (Oltaya Gelenler) VİDEO Boğaziçi 20 4,783 05-11-2007, 17:08
Son Yorum: GURHAN
  01.11.2007 Çerkeş-soğanlı raporu dgcn 9 2,045 03-11-2007, 19:42
Son Yorum: SinekOltasi
  Video Görüntülü 21-22.08.2007 Galata Köprüsü Av Raporu ufukbayram 8 2,532 30-08-2007, 10:21
Son Yorum: robinson987
  2007 Gökçeada yeni görüntüler. bülenttok41 17 4,719 25-07-2007, 16:53
Son Yorum: kovboy
  5/7/2007 gununden ufak bir goruntu bahri ozmen 24 4,141 11-07-2007, 17:06
Son Yorum: bahri ozmen
  21.01.2007 av görüntüleri harslan1978 4 2,945 27-01-2007, 19:08
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi