29-07-2007, 12:59
bugun ahmet denen arkadasla ciktik ,saat 2 de ciktik ,ben dedim kendisine aksam uzeri guzel balik yapiyor ,saat 5 bucuk a kadar takilirim soyliyeyim simdiden dedim ,ok dedi ,eve geldi arabayi birakti benim evden ilk hatam limana gel deseydiim keske ,ordan tek basima devam ederdim ,
ciktik tekrar yemlemeye basladim ,adam sapsari oldu ,kusmaya
dedim dayan azda balik tutalim ,ancak 1 saat gibi dayanabildi
sonuc bir kac balik yakaladik ,bide demezmi sabahki tarana corbasi ziyan oldu
geldikten sonra kaveye gidip hic olmassa bir kac cay icerim dedim ,gidince herkes baliklar nerde ,noldu cabuk geldiniz ,keske bende geleydim
zaten morel bozukluguna bende actim agzimi,sabah tarana corbasi icip kusanlar,makina ve kamis para ile satildigi icin benim olta takimlari kullanan ve kiranlar ,yem ve takimlari alirken ve petrol doldururken para tuttugu icin cisim geldi deyip petrol istasyonun tuvaletine kacanlar sormasin baliga gelmek istiyom diye bana dedim
gelmek isteyen butun malzemelerini alsin yemide dail ,petrol parasida istemiyom hadi dedim ,varmi haftaya gitmek isteyen ,tik yok cikti birisi o kadar para harcicagima balik marketine giderim daha iyi ,cevap bile vermedim ,abi getir si 51 kagitlarina 51 ci varmionu soyleyin simdihehehehe oyunda bana kaldi
[youtube]vFIxkob2ugk[/youtube]
[youtube]H1uTy8RO08Y[/youtube]
ciktik tekrar yemlemeye basladim ,adam sapsari oldu ,kusmaya
dedim dayan azda balik tutalim ,ancak 1 saat gibi dayanabildi
sonuc bir kac balik yakaladik ,bide demezmi sabahki tarana corbasi ziyan oldu
geldikten sonra kaveye gidip hic olmassa bir kac cay icerim dedim ,gidince herkes baliklar nerde ,noldu cabuk geldiniz ,keske bende geleydim
zaten morel bozukluguna bende actim agzimi,sabah tarana corbasi icip kusanlar,makina ve kamis para ile satildigi icin benim olta takimlari kullanan ve kiranlar ,yem ve takimlari alirken ve petrol doldururken para tuttugu icin cisim geldi deyip petrol istasyonun tuvaletine kacanlar sormasin baliga gelmek istiyom diye bana dedim
gelmek isteyen butun malzemelerini alsin yemide dail ,petrol parasida istemiyom hadi dedim ,varmi haftaya gitmek isteyen ,tik yok cikti birisi o kadar para harcicagima balik marketine giderim daha iyi ,cevap bile vermedim ,abi getir si 51 kagitlarina 51 ci varmionu soyleyin simdihehehehe oyunda bana kaldi
[youtube]vFIxkob2ugk[/youtube]
[youtube]H1uTy8RO08Y[/youtube]