Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatile gidiyorum
arkadaşlar 1 aylık tatilim 30.07.2007 itibariyle başlayacak ve marmaris selimiye ye giidyorum sizlerden 25-30 gün ayrı kalıcağım için üzgünüm ama balık avına çıkacağım ve tatil yapıcağım için mutluyum. umarım sizlere bol resimlerle dönerim... kendinize iyi bakın hepiniz allah a emanet olun... balığa gidecek arkadaşlara rastgelsin...
Bul
Fikret abi senin mutluluğun bizim mutluluğumuz bak keyfine resimlerini bekliyoruz
Bul
teşekkürler harun kardeş umarım bol resimlerle dönerim.
Bul
abi iyi tati,ller...çok güzel balıklar tutarsın inşallah..burada bizimle paylaşırsın...saygılar..rastgele..
Bul
fikret iyi tatiller bol balıklı güzel günlerin olmasını dilerim rastgele bol şanslar
Bul
ozan kardeşim paylaşmak nedemek sabırsızlık la bekliyorum güzel fotalarla dönecem.
Bul
aahmet yazdı:fikret iyi tatiller bol balıklı güzel günlerin olmasını dilerim rastgele bol şanslar

ahmet abi teşekkür ediyorum abi benim ana mesleğim elektrikci dükkanım vardı 1987 senesinde ikiz kardeşim devrettim mağzaya tütün işcisi olarak başladım ve emekli oldum umarım sende emekli sindir saygılar.
Bul
İyi tatiller ve hayırlı yolculuklar Fikret Bey. Tatiliniz huzurlu ve bol balıklı geçer inşallah. Fotoları bekliyoruz. Rast gele.
Bul
iyi tatiller bol ve bereketli avlar
Bul
iyi tatiller fikret abi.bol balıklı tatil olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Askere gidiyorum :) expert0540 16 1,650 10-11-2016, 19:42
Son Yorum: orhanekmekci
  aha,bu cumartesi gidiyorum, HakoAVUSTURALYA 6 1,560 29-10-2007, 22:07
Son Yorum: bucalıfikret
  şimdi balığa gidiyorum. BalıkcıSerdar 18 3,482 20-07-2007, 09:53
Son Yorum: Marjan
  tatile çıkıyorum instinct 15 3,006 16-07-2007, 19:30
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü: