Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz tutmasına karşı bilezik !!!
Dribble

Geçenlerde bi konu açmıştım deniz tutmasına karşı neler yapabiliriz die sonra amacından sapmıştı konu; deniz tutan biriyle balığa çıkmak mevzzuna dönmüştü

Eek

yeni alacağım makine için internette gezinirken rastladım bu ürüne hazır makine siparişi vermişken bunuda bi deniyeyim dedim ve sipariş ettim bekliyorum

Efet

mantığı nedir hiç anlamadım ama bilgisi yada tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen

Link adresi tarafımdan silinmiştir. Lütfen yazılarınızda lint adresi vermeyiniz. teşekkür ederiz... PaPaLaCı

bu arada CORMORAN RODEO GTi 11PiF makinesini sipariş ettim, bu makina hakkında bilgisi yorumu olan varsa bilgilendirirse sevinirim
Bul
işe yararsa tam süper olur vallahi.. ama fiyasko da çıkabilir... Sad
Bul
Valla kabaca bi araştırdım internete pek bi bilgiye rastlamadım, ama sipariş gelsin allahın izniyle bu hafta sonu denicem. mantığım almıyo ama bi ümidim var.
Bul
makinayı ben beğenmiştim,ama almaktan vazgeçtim (özel bir nedeni yok),başka bir makina aldım daha sonra,hayırlı olsun,iyi avlarda kullanın
Bul
Ege yazdı:makinayı ben beğenmiştim,ama almaktan vazgeçtim (özel bir nedeni yok),başka bir makina aldım daha sonra,hayırlı olsun,iyi avlarda kullanın

eyvallah sağolasın aldıktan sonra içime bi burukluk düşmüştü ama sonuçta görünce anlıcam çünkü bursa da bulamadım bu makinayı sadece internetten bulduğum bilgilerle sipariş verdim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Bul
Ve netice:

evet bu deniz tutmasına karşı bilekliği denedim

bi kere benim bilekler kalındır bana inanılmaz dar geldi zaten lastikli bişey o çok rahatsız etti, ona rağmen kullandım ve fosur fosur istifra ettim

yani anlayacağınız bu bilezik bi işe yaramadı Sad

tabi başka bünyelerdede işe yaramaz anlamına gelmez bu
Bul
bileziğin fiyasko çıkmasına üzüldüm.

deniz tutmasını pazar günü bende yaşadım ama, sadece ortada durup olta atarken oluyor, bot hareket halindeyken iyiyim de durduğumuz zaman o sizin dediğiniz fosurtu (!) dan olduSmile)) tekrar hareket edince geçti, sizde de öyle mi oluyor acaba?

bu arada makinanız da hayırlı olsun.
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:bileziğin fiyasko çıkmasına üzüldüm.

deniz tutmasını pazar günü bende yaşadım ama, sadece ortada durup olta atarken oluyor, bot hareket halindeyken iyiyim de durduğumuz zaman o sizin dediğiniz fosurtu (!) dan olduSmile)) tekrar hareket edince geçti, sizde de öyle mi oluyor acaba?

bu arada makinanız da hayırlı olsun.

serdar abi aynen dediğin gibi hareket halindeyken sorun yok, bide o fosurtudan sonra bi 5 dakka da inanılmaz rahatlıyorum böle sanki hiç deniz tutmamış gibi ama 5 dk yı bulmadan nalet şey yine başlıyor
Bul
alien13 yazdı:serdar abi aynen dediğin gibi hareket halindeyken sorun yok, bide o fosurtudan sonra bi 5 dakka da inanılmaz rahatlıyorum böle sanki hiç deniz tutmamış gibi ama 5 dk yı bulmadan nalet şey yine başlıyor

olay aynı yaniSmile))

demek ki, denize çıkınca bizim işimiz bıkmadan usanmadan sırtı çekmekSmile))
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
alien13 yazdı:serdar abi aynen dediğin gibi hareket halindeyken sorun yok, bide o fosurtudan sonra bi 5 dakka da inanılmaz rahatlıyorum böle sanki hiç deniz tutmamış gibi ama 5 dk yı bulmadan nalet şey yine başlıyor

olay aynı yaniSmile))

demek ki, denize çıkınca bizim işimiz bıkmadan usanmadan sırtı çekmekSmile))

ya işte benim kayığım felan da yok inşallah almayı hayal ediyorum, burda sandal kiralıyoruz motorluları 10 ytl küreklileri 5 ytl maalesef genelde de kürekli alıyoruz o sırtı olayını tam bilmiorum ama kürekliyle olmaz sanırım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü Woiwodia 5 3,387 29-09-2013, 12:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  Deniz cini Karakoncolos Woiwodia 17 4,316 08-01-2013, 00:02
Son Yorum: Woiwodia
  Deniz Fenerleri Woiwodia 16 3,364 15-10-2012, 18:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Türkçe Deniz İsimleri Woiwodia 12 2,668 04-09-2012, 23:14
Son Yorum: bahriyeli
  Denizcilikte rüzgar ve deniz durumu Woiwodia 21 6,243 03-09-2012, 20:08
Son Yorum: orhanekmekci
  BlueChart Atlantic V9.5 Deniz Derinlik Haritası sansar3535 27 9,941 25-05-2011, 15:21
Son Yorum: meydanpey
  Lez'in (kaykay) Deniz dibindeki korkunç görüntüsü Lakerda 20 5,528 10-11-2009, 00:09
Son Yorum: ufuktan26
  midye ve karides vb. deniz ürünlerine haram diyenlere ozoca51 14 4,840 07-11-2009, 17:37
Son Yorum: bucalıfikret
  deniz yılanı LeVrEkCi 3 2,037 06-11-2009, 23:59
Son Yorum: deniz aşığı
  Deniz suyu LeVrEkCi 1 1,697 10-12-2008, 02:10
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi