Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilginç birgün
şubat 2006.lüfer avına gidiyoruz.taze sardalya aldık.sardalya sarması(dip kıbrısı) takım olarak.arkadaşta karides aldı belki çipura yapar diye.her zaman avlandığımız yere gittik.ben sardalyayı sardım attım dip takımıyla.arkadaşta karides attı çipura dip takımıyla.biraz bekledik.balık vurmadı 1-2 saat.
sonra benim takımı hafif salladı ama bu lüfer yoklamasına benzemiyordu.2-3 dakika sonra bi daha yokladı.dedim herhalde küçük yemi almıyor.sardalya yı tazelemek için çektim takımı. bir baktım kefal geldi.daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.sonra arkadaşın oltasına (karidese) kefal takıldı geldi.
dedik bugün bir yanlışlık var bu işte.hayra alamet değil.döndük balıktan.
Bul
Kefal kokmuş sardalya yı sever sanırım siz kefallerin içine düşmüşsünüz. Smile
Bul
kefal o şekilde bol olursa büyük istavrit kancalı çapariyle avlansan 3 er 5 şer kefal alabilirdin bir kere başıma geldi çapariyle çinekopa dolasıyorum 37 tane kefal almıstım hemde iri iri çapariyle
Bul
15 yıldır kefal ve levrek için ben sadece sardalye kullanırım
bir sarkıtma çapari yaparım
ama asıl oltam askı olur
saygılar...
Bul
birde deniz balığından anlasam size denizde bişey kalmazdı gibime geliyo fazlamı salladım?Mad
Bul
Walla kurutunsun abi..

Sen benim bir sezonda tutacağım kilo olarak miktarı bir günde tutuyorsun Byebye
Bul
ben kefal avlarım genelde ; Ama hiç sardalyeyle tutulduğunu duymamıştım alla alla!!!
Bul
daha neler duyacağız bakalımRedface
Bul
kare balıkcı usta heryerde ustadır babamde tatlısu balıkcılıgından deniz balıkcılıgına gecmiş eski reislerdendir ama şimdi denizde balık bırakmıyor aynı anda 2 tekne cıkıyoruz herzaman o benden birkac parca fazla ve büyük getiriyor yani seninde deniz avcılıgın bayaa saglam olur sanıyorum Eeekel alışmıs bikere büyük balık tutmaya Smile
Bul
Madya denizi gördümmü ben bir garip oluyorum bir içeri girersem bi daha orada hiç balık bırkmıyacağım gibi bir hisse kapılıyorum o yüzdendir ben denizden uzağım sırf sizleri düşündüğüm içindir sakın yanlış anlaşılmasın RedfaceMad
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zeytinburnunda ilginç bir sabah... zoka_ 16 3,648 22-07-2008, 21:33
Son Yorum: hurriyet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi