Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,Kilic,dolfin,
biraz once arkadasim can,in evinden mangaldan donduk tonikleri pisirdi,onceki gunlerde resimleri vardi,birde ustune usliuk ,ilk defa geyik eti yedim biraz sert,geldi tati ama ben pek sevmedim.kendisi deniz kadar kara avciligini sever.
Bul
hako abi can abiyi alistir pc yede gelsin valla ,sabirsizlikla bekliyom ,tam benim kafa dengi abi hehehehh
dolfing fish veya mahi mahi dedikleri balik turkiye de yasak zannedersem ,burdada spor balikciligi baliklarin listesi icinde ,geyik etini bende cok merak ediyom burda bir kac avciya sordum hala gelcek valla bekliyom ,aslinda guzel diyorlarda ,kanguru denedim ,o guzeldi hic yag yok ama etin dovulmesi gerekiyor cok sert
Bul
AlkisAlkisAlkisoy oy oy onlar ne öle biz görebilcez mi acaba tebrikler mükemmel ötesi balıklar bunlar
Bul
AlkisAlkistebrikler hako ve can bereketli olsun bizede gönderin bu balıklardan geyik eti lezzetlidir sana kartı denk gelmiştir BoboBobo
Bul
Hako 2nci resimdekiler bizim burada papağan deiklerimizden zaten ilkine bir şey söylersek taş oluruz. İnşallah bir gün kılıç çekicem. Can'ıda siteye alıştır resimlerini bekliyoruz
Bul
paylaşımın için teşekkürler hakan abi,arkadasını da alıstır foruma,foto göndersin Smile
Bul
güzel paylaşım
Bul
Çok güzel balıklar ama benim mangala sığmaz..Bobo

Paylaşım için teşekkürler.Bereketli olsun.
Bul
hakan abi can abiyi tebrik et bizim yerimize,alttaki resimdekiler en son sirkülerde buralarda avı yasak olan lambuka....resimlerini görmek yeter de artar,sanırım buralarda artık yok olmuş durumda ,Sad
oralarda bu türün varolduğunu bilmek güzel,paylaşım için teşekkürler...
Bul
Lakerda yazdı:Çok güzel balıklar ama benim mangala sığmaz..Bobo

Paylaşım için teşekkürler.Bereketli olsun.

valla öyle balıkları bulsam ona göre mangal icad ederimSmile))

Kardeş size de bereketli ve afiyet olsun, yarasın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,438 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  bu senenin kilic turnuvasi bahri ozmen 18 3,223 29-03-2007, 17:31
Son Yorum: bahri ozmen
  bugunun kilic i bahri ozmen 26 3,558 02-02-2007, 12:24
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi