Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sezon
Arkadaşlar bu yeni sezon biraz sunuk gececek gibi görünuyor ...
Temmuz karanlığında uskumru ve palamut olurdu bunun yanında biraz lüfer oldu gecen sene bu sene yok gibi kraçeden baska bir sey yoktu denizde genelde.
Ağustoz ayında vanozlu balıklar ve torik göstermesi lazımdı bir haftadır hiç bir hareket yok sankı balıklar terk etti gibi körfezde biraz hamsi ,gemlikte sardalye ,adalar mevkiyinde kraçe den baska bir sey yok gibi bırde son günlerde gork(KIRLANGIÇ)olta ile alıyorlar tek tük bunun yanında işkorpıt bile son günlerde terk etti gibi....
Allah yardımcımız olsun artık hadi hayırlısı diyelim.....
Bul
selamlar ben sinoptan 1 hafta oluyor geleli bizde orda ağ yoluyla iraz sarı kanat tuttuk çok balık vardı ama ağımız palamut ağı oldugu için hep kaçtılar bizde ugrasmadık bidaa atmaya 10 tane sarı kanat aldık ama abilerin ağı uygun oldugu için 60 tane felan aldılar deniz soğuğu yaptıı için karadaydı balık 5 m yi geçmedik yani Smile
o gunden 2 gun once 8 tane torik aldı bizim sinoptan bi balıkçı abi tabi 1 taneside bize düştü Smile iskorpit adalarda çıkıyormus bayagı ama bn gormedim bildiğim kadarıyla oyle birde son günlerde arnavutköyde iri istavrit çıkıyormuş neredeyse çingene palamutu kadar sabahları tek tük bnm kuzen tutmuş geçen gün arasıra yemliyle gelincik çekenler varmış mezgit neredeyse hiç yokmuş izmarit çekende yok ama bildiğim kadarıyla eminönünde çıkıyor tek tük olsada
eylül ayında bide balık olmassa kötü o zmn yahu soonumuz hayrola
Bul
gecen günü bartına gittim orda bile hala hala palamut vanozu yok diyorlardı her yerde sarı kanatlı balık var diyorlardı kurucaşilede utmuşlar balık diyorlardı lüfer ama palamuttan hiç ses yok..
Bul
palamut için erken değilmi yahu gerçe şurda bi kaç haftası kaldı çıksın bizede gelir heralde sinoptan :=)
Bul
Geç bile kaldı bu sene ...
Bul
Bu yıl herşey gecikmeli gidiyor. İnşallah gecikmeli de olsa balık yapar diyelim..
Bul
hakkımızda hayırlı neyse o olsun....palamut var oynuyor ama daha çok küçük daha büyüyecekler sanırım,biraz daha zaman var gibime geliyor,tabiki büyüyebilirlerse....bakalım sezonda neler olacak...göreceğiz...
Bul
ALİ yazdı:beyler uyumayalım boğaz çıkışından sonra vanos kaynıyor çakılı 1,0 iğne kalaylı çapari nasıl balık yok. pilav kaya lüfer. umuryeri lüfer. neler diyorsunuz siz. karadeniz ereğlide vanoslar 2 hafta once göstedi kendini bir de yağmur yedi şimdi aşağı gelene kadar bak sen güzelliğe güzel düşünün güzel şeyler gelsin başınızza çok balık olacak çokkk...

bence de biraz ali bey gibi iyimser düşünmeye başlasak iyi olacak, yoksa içimiz kökten kararacak, bi umudumuz var ondan da olursak vay halimizeSmile))

inşallah sizin dediğiniz gibi olacak ali bey.
Bul
havaların anormal gitmesi sebep olsa gerek yoksa deniz bayağı temiz her gittiğim yerde dikkat ediyorum acele etmeyelim gelir daha hava çok sıcak.
Bul
ALİ yazdı:
BalıkcıSerdar yazdı:
ALİ yazdı:beyler uyumayalım boğaz çıkışından sonra vanos kaynıyor çakılı 1,0 iğne kalaylı çapari nasıl balık yok. pilav kaya lüfer. umuryeri lüfer. neler diyorsunuz siz. karadeniz ereğlide vanoslar 2 hafta once göstedi kendini bir de yağmur yedi şimdi aşağı gelene kadar bak sen güzelliğe güzel düşünün güzel şeyler gelsin başınızza çok balık olacak çokkk...

bence de biraz ali bey gibi iyimser düşünmeye başlasak iyi olacak, yoksa içimiz kökten kararacak, bi umudumuz var ondan da olursak vay halimizeSmile))

inşallah sizin dediğiniz gibi olacak ali bey.

dostum ali diyebilirsin. kesınlıkle haklısın öyle olmamız lazım.ınanmak başarmanın yarısıdır çok balık olacak bizde tutacağız
Ali kac gündur marmarada yakomoza balık bulamıyoruz gerisini bir düsün gecen sene bu günlerde palamut ,torık,uskumru cok tuttuk bu sene yok gibi duruyor.
Lüfer ise var diyorlar karadenizde ve egeden gelen bir balik var gibi duruyor hayırlısı lüferlerde izmit korfezinde ince balıklar 28nın balıkları ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezon açılışını bende yaptım :) MaVrUşGiL 29 4,435 11-09-2012, 17:00
Son Yorum: caner1405

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: