Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimsesiz Çocuklar Yunus Balıklarıyla Yüzdü
Muğla'da hizmet veren Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklar yunus balıkları ile yüzerek animasyon şovlarına katıldı.

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yuvada barınan 16 çocuk Bodrum Dolphin Parkta yunus balıkları ile yüzdü. Muğla Lions Kulübü'nün organizasyonu ile Bodrum'a gelen çocuklardan bazıları korktukları için içerisinde yunus balığı bulunan havuza girmedi. Yunus balıklarını çok sevdiklerini söyleyen kimsesiz çocuklar mutlu bir gün geçirdiklerini belirtti. Muğla Lions Kulübü Başkanı Mehmet Dişcigil, kimsesiz çocukların morale ihtiyacı olduğunu belirterek "Bu morali de çeşitli organizasyonlar

yaparak sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Organizasyonun sonunda kimsesiz çocuklar animasyon gösterilerine katıldı
alıntı:haberler
Bul
Bu Lions kulübün uluslararası siyasi ideolojileri doğrultusunda hareket eden bi oluşum olduğu aşikardır, yaptıkları bu göstermelik davranışa çocukları ve yunusları alet etmeleri hoş değil, tabi burada bu şekilde reklamının yapılmasıda ..
Bul
iyi yapmıslar,böyle cocukları bir sekilde mutlu etmeleri lazım,anasız babasız kimbilir hangi ruh hali icindedirler
Bul
alien13 yazdı:Bu Lions kulübün uluslararası siyasi ideolojileri doğrultusunda hareket eden bi oluşum olduğu aşikardır, yaptıkları bu göstermelik davranışa çocukları ve yunusları alet etmeleri hoş değil, tabi burada bu şekilde reklamının yapılmasıda ..

çoçuklar mutlu edilmişya benim için önemli olan o gerisi beni ilgilendirmiyor düşünülmüş ve yapılmış çocuklar mutlu olmuş beni bu ilgilendiriyor bu işi yapanın kim oldugu degil
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovada yunus kurtarma operasyonu LeVrEkCi 11 2,340 18-08-2009, 01:24
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Çanakkale'de Ölü Yunus LeVrEkCi 8 1,903 15-05-2007, 16:16
Son Yorum: LeVrEkCi
  dört ayaklı yunus SerenaY66 5 1,827 14-11-2006, 10:43
Son Yorum: ALİCO
  Denizde mücadele yunus balıkları ile AFALA 10 2,797 06-10-2006, 16:36
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü: