Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YORUMSUZ
Böyle bir şer varmı arkadaşlar ne dersiniz???

[attachment=8588]
Bul
bilmiyorum ama olabilirde
Bul
Burada araziye girilmez demiş adamın özel mülküdür kimseyi sokmaz
Bul
kiyida yurunen bolum icinmi koyulmus levha acaba ,
Bul
Eğer yasa tekrar değişmedi ise tüm sahillerde belli bir metreye kadar olan alan kamusaldır.buna kum sahiller ve yürüyüş yolları da dahildir. daha evvel celaliye kumbungaz taraflarınlarında ki sitelerin önünde ki alanlar o siteye ait olup kapalı iken çıkan bi yasayla sahillerin belli bir metreye kadar olar kısmı kamu ya açık alandır ve bu alana hiç bir şekilde inşaat bile yapılamaz diyerek, ismini verdiğim bölgelerdeki sahıller kamu yararına açılmıştı. Boğazdaki yalılar bir istisnadır,ama önlerine bir gezi yolu yapılırsa onlarda burası bize ait giremezsiniz diyemez. Fotoğraftaki olay tamemen bir işgüzarlık,kaymakamlığa şikayet edilerek levhanın kaldırılması gerekir. Ben böyle biliyorum ama yasa da değişmiş olabilir.
Yalnız tabela yürüyüş yolu içinmidir,yolun kenarındaki arazi içinmidir. yolun kenarındaki arazi özel mülkiyettir ve adam arasine sokmaz,veya üçret talep eder ki haklıdır.
Bul
abicim   eğer  rıhtımı  kendi  imkanları ile  toprak  kaymasın diye  yapmışsa  ona  birşeş  diyemeyiz  ama  deniz  kimsenin  tapılı  malı  değildir  ..... ama zannediyorumki  o  levha  toprak  için  araziye  kimsenin  girmesini  istemiyor  galiba  vatandaş ama şu vardır ki denize 100 metre yakınına şu anki kanuna göre imar ev dahil hiç birşey yapılamaz
Bul
rüzgar 1 yazdı:abicim eğer rıhtımı kendi imkanları ile toprak kaymasın diye yapmışsa ona birşeş diyemeyiz ama deniz kimsenin tapılı malı değildir ..... ama zannediyorumki o levha toprak için araziye kimsenin girmesini istemiyor galiba vatandaş

Ben o rıhtımı,fotoğraftan yorumladığım kadarıyla yürüyüş yolu olarak değerlendiriyorum.
Bul
RaPaLaCı yazdı:Eğer yasa tekrar değişmedi ise tüm sahillerde belli bir metreye kadar olan alan kamusaldır.buna kum sahiller ve yürüyüş yolları da dahildir. daha evvel celaliye kumbungaz taraflarınlarında ki sitelerin önünde ki alanlar o siteye ait olup kapalı iken çıkan bi yasayla sahillerin belli bir metreye kadar olar kısmı kamu ya açık alandır ve bu alana hiç bir şekilde inşaat bile yapılamaz diyerek, ismini verdiğim bölgelerdeki sahıller kamu yararına açılmıştı. Boğazdaki yalılar bir istisnadır,ama önlerine bir gezi yolu yapılırsa onlarda burası bize ait giremezsiniz diyemez. Fotoğraftaki olay tamemen bir işgüzarlık,kaymakamlığa şikayet edilerek levhanın kaldırılması gerekir. Ben böyle biliyorum ama yasa da değişmiş olabilir.
     Yalnız tabela yürüyüş yolu içinmidir,yolun kenarındaki arazi içinmidir. yolun kenarındaki arazi özel mülkiyettir ve adam arasine sokmaz,veya üçret talep eder ki haklıdır.

ibrahim bey,e katılıyorum çok haklı
Bul
ne biçim iş bu böyle hem sen oraya yaya yolu yapacan hemde kimseyi sokmayacan bu tamamen o sitenin işgüzarlığı aslında uyuzluğuna gidecen orada balık tutacan 10 15 kişi Smile) ozman göreyim ben onu ama belediyeye şikayet etmek lazım çünkü eğer kamusal alansa ve oraya beldiyeden izin almadan levha ve benzeri şeyler diktiyse bunun ceza bile var
Bul
yorum yok ama kural ihlali var
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dekolte elbiseyle balık tutmaya ceza (yorumsuz) harslan1978 15 3,436 27-06-2008, 02:02
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi