Yorumları: 30
Konuları: 1
Ben bu taşlardan müzdarip biri olarak ve çeşitli ilaç vs. kullanmış olsamda aralarında en etkili olarak avakado yaprağını kaynatarak aç karınla sabah ve akşamlar içilmesinden fayda gördüm bu taşı düşürüyor ama kırdırmaya gidildiği zaman taşın daha kolay kırılmasını sağlıyor bence cünkü ben düşen taşlarımdan bir tanesini bu suyun içine attım 2 beklettim daha sonra elimle az bi kuvvet uyladığımda taş kolayca parcaladı yani taş kıdırılmaya gidildiğindede böyle olacağını düşünüyorum umarım birilerine fayadası dokunur.
Yorumları: 464
Konuları: 19
üstad noldu eşkina taşını denedinmi faydası dokundumu nasıl oldun yani atlattınmı hastalığı merak ettim
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
allah yardımcın olsun, gerçekten zor bir hastalıkmış, bilgiler için teşekkürler
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Bu bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum .Saygılar.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Bu bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum .
big fish onur yazdı:üstad noldu eşkina taşını denedinmi faydası dokundumu nasıl oldun yani atlattınmı hastalığı merak ettim
yok be onurcuğum tekrardan kırdırıyorum kanala düsmüş taş kırıldı dedi doktor kum tanecikleri halinde düsürüyorum suan bu arada bu rawotinex in bana hiçbir faydası olmadı kullanacak arkadaşlara bir bilgi daha vereyim.
Yorumları: 266
Konuları: 16
ahidirzaman yazdı:yok be onurcuğum tekrardan kırdırıyorum kanala düsmüş taş kırıldı dedi doktor kum tanecikleri halinde düsürüyorum suan bu arada bu rawotinex in bana hiçbir faydası olmadı kullanacak arkadaşlara bir bilgi daha vereyim.
Geçmiş olsun bekir kardeş. Taşını tahlil ettirmeyi unutma. ne cins taş olduğunu öğrenirsen ona göre diyet uygularsın.
pardallian yazdı:[quote=ahidirzaman]
Geçmiş olsun bekir kardeş. Taşını tahlil ettirmeyi unutma. ne cins taş olduğunu öğrenirsen ona göre diyet uygularsın.
cüneytciğim baktım bu yollarla olmuyor tekrar kırdırıyorum şimdi taşlar kum tanecikleri halinde dökülüyor inşallah yakın zamanda kurtulacaz

)
ewet arkadaşlar sonunda taşı düşürdüm yarım cm lik 2 parca halinde ama kırdırma sonucu avakonun veya rowatinexsin nekadar faydalı olduğunu allah biliyor ama avakado doğal bir içecek olduğu için zararı olduğunu düşünmüyorum bu dertten müzdarip olan herkeze geçmiş olsun
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bekir geçmiş olsun sen rowatınex'i boşa atma çok insan kurtuldu. Senin taşına etki etmemesi belki taşının özelliğindendir. Daha bu sabah Anyalya'dan aldığım bir mesajda 2 nci gününde taşı dökmeye başladığını bildirip teşekkür ettiler. Ben bu ilacı satmıyorum ki sadece paylaştım ve son derece olumlu sonuçlar alındı onu yazdım sanada detaylarını aktarmıştım. Ayrıca daha önce söylediğim gibi taş kırdırma işlemleri ileride tansiyon problemine yol açıyor pek deneme derim