Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciplak avi
27.08.2005 tarihinde her zamanki kadim dostlar, ayni havayi solumaktan zevk alan arkadaslar olarak, eslerimizle beraber ciktigimiz buyuk avda, bu defa tum zarganalari tutarak bize fark atan esime buyuk oltayida vermistim. Denizde uc oltamiz vardi. ama en hafif kursunlu olani esime vermistim. Zarganalari o tuttugu icin, hava atmasin diye, akya disinda balik avlama sansi en az olan o idi. Onun icin  en hafif oltayi ona vermistim. Biraz sonra esimin oltasi cirlayinca hep birden  yere takmisindir diye sesleryukseldi. O inatla balik oldugunu iddia ediyordu. Kamisi elime aldim, hicbir hareket yoktu. Bir yere takili gibi idi. Uzerine dogru sarmaya baslamistim.  O ne ? misina agin samandira ipine takilmis. Smandirayi kurtarir kurtarmaz gercek belli oldu. Cikrik tekrar otmeye baslamisti. Misina 50 lik oldugu icin bir saat suren mucadeleden sonra baligi tekneye almistik. Ekipte Diran, Aygun,ben,esim,Diranin esi vardi.
Tum deniz severlerin yasamasini arzu ederim.
Bul
müthiş bırsey tebrıkler..
Bul
Gercekten super bır balık tebrıkler.
Bul
10 numara bir balık helal sana
Bul
''Denizde uc oltamiz vardi. ama en hafif kursunlu olani esime vermistim. Zarganalari o tuttugu icin, hava atmasin diye, akya disinda balik avlama sansi en az olan o idi.''

abi senimi yoksa eşinizimi tebrik etmek grekir bilmiyorum ama gerçekten tebrikler.
demek ki bundan ne gibi bir sonuç çıkıyor arkadaşlar;
ne kurşunda neoltada keramet,ustada bütün marifet Smile)))
Bul
evet yengeyi tebrik etmek gerek hem ençok zarganayı tutmuş sizlerde hasetinizden balık tutmasın diye yengeme garez yapar gibi uyduruktan olta vermişsiniz ama marifet ustada yengem sizden daha usta balıkçıymış tebrikler yengehelal sana şansın bol ve daim olsun
Bul
alkışlar tebrikler buarada hoş geldiniz
rastgelsin.
Bul
tebrikler çok güzel bir av,maşallah çıplakta muhteşem görünüyor,paylaşım için teşekkürler...
Bul
Abi ben de 4.5 metrelik kamış var 600 metre misina var.. 2 tane mezgiti zor tutuyorum valla yengeme helal olsun Smile
Bul
Çok güzel bir balık.Saygıdeğer eşinizi ve seni tebrik edeir zafer abi.Bu balık yüzünden sanırım bir süre başın ağrımıştırBobo
Payşaım için teşekkürler.Saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çipura -lüfer-tral-çıplak(çatalkuyruk) ozoca51 14 3,346 24-09-2007, 08:56
Son Yorum: SerenaY66
  08,09,2006 akya(kuzu-çıplak)+palamut ozoca51 16 4,085 10-09-2006, 20:50
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi