Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazanlar
arkadaşlar eniştem ve arkadaşları cuma akşamı sazan avına çıkmışlar ve benide çağırdılar ama ben çalıştığımdan dolayı gidemedim ama istikakım gelmiş uygun ( gün)içerisinde resimleri göndermeye çalışacam gerçi ben sazan yiyemiyorum ama bakalım ne yapacaz..
Bende tatlısu balığını sevmem açıkcası onun avcılığıda tembellik gibi geliyor. Gerçi iri balık geliyor ve çekmesi marifet ister ama alışmışım denizde kurnaz balıklarla uğraşmaya diğeri tat vermiyor.
Bul
sazanları bir suya koysaydın bakar büyütürdün. dükkanda yanımda çalışan çocuk askere gitti gitmeseydi ona bir yaptırırdık parmaklarımızı yerdik neyse bidaki sefere.
Bul
yücel nerden tutmuşlar
Bul
yücel resimleri görelimde ona göre yorum yapalım.yemeye gelince .denizdeki tadı vermez ama yemeye değer bir balıktır.
Bul
felaket kılçıklı oluyor be yücelim.
biz geçen senelerde 100 lerce tutardık ömerli barajında.
sonrada gelir fabrika çalışanlarına dağıtırdık.
5 kg ve üzeri olanlar biraz lezzetli oluyor ama onun dılındaki lerde pek bir tad yok.
ama bizim buradaki ustalardan birisi tepside tereyağı ile davul fırında yapıyor sürekli.
anlattığına göre kılçıklar bile eriyormuş ve lezzetinede dayum olmuyormuş sende öyle deniyebilirsin.
bekliyorum resimleri.
Bul
Yücel gelmiş artık yemeden olurmu. afiyet olsun. resimleri de aktar onlara bir bakalım
Bul
hadi gitmesende nevalen gelmiş sen tarifini almışsındır onun
Bul
hiç yemedim hatta tatlı su balıgı yemedim belkide yawww Smile
Bul
geç oluyor belki ama arkadaşlar tatlı suyun pekte önemsizmiş giibi anlatımlarınıza tesüf ederim aynı fikirlede deniz balığına olan tutkumu kırıyorsunuz.
tatlı su, özellikle sazanın tutması kadar pişirmeside hüner ister.tanerin çok kılçıklı oluyor deyipte fab. da dağıttığını söylediği öğle sanıyorum ki burada çapak adını verdiğimiz sazan kırması.sazanın 1 kg den sonra kılcık değil kemikli olanına biz ivrin diyoruz ki zaten dedimya pişirmede marifet kendiliğinden ayrılır etten.. denizdeki gibi kılcık ayıklamaya uğraştırmamasıyla tadını dahada verdiği inkar edilemez.niyat abi eğer denemediğsen gerçekten işi bilen birinin elinden tatmanı isterim.denizi bıraktırır adama (denemesi bedava) Smile)))
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi