Yorumları: 675
Konuları: 91
ben belgeselde gördüm de heves ettim.üstelik belgeseldekilere göre oldukca basit benim yaptığım paraketalar.ben yasak olduğunu bilmiyordum,böylelikle herkes öğrenmiş oldu.biz burdaki bütün arkadaşlar bilinçli insanlarız böyle olmayada baş koyduk.biz de yanlış yapacak olursak geri kalanlar ne yapmaz.arkadaşlarım abu işi bilen bu işin ilmini bilen arkadaşlarım duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.eeyvallah...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hepimiz bilmediklerimizi ögreniyoruz burada ve olgunlukla dahada yenilerini ögrenmeye devam ediyoruz etmeyede devam edecegiz parakete ugraşınız boşa gittigi için üzgünüm ama sirkülere ve dogaya aykırı yine bizler için kullanmamanız gerekiyor zaten suç teşkil ediyor .
belgesellerde genelde yabancı yayınlar vardır yaban tv dede bazıı belgeseller var aman oradakilere pek bakmayın yasak dinlemiyor onlar nasıl kimselerin gözüne batmıyor bizlerde anlamakta zorluk çekiyoruz.
ben yaban tv ye levrek avlarımı göndersem hit yapar sırf yanlış tutumlarından dolayı göndermiyorum .
anlayışınız için teşekkürler saygılar.
Yorumları: 569
Konuları: 43
rıfat bey bende bu siteye gelene kadar iç sularda ağ ve serpmenin yasak olduğunu bilmiyordum
gerçi serpme ve ağ kullanmayı çok uzun zaman önce bırakmış olsamda yasaktan haberim olmayacaktı
hepimiz bişeyler öğreneceğiz
bilmediğimiz bir çok şey var paylaşarak sorarak öğreneceğiz
Yorumları: 675
Konuları: 91
gerçi ben denizde avlanmayı düşünmüştüm ama,ziyanı yok.bizmkisi biraz beyin fırtınası biraz imkansızlık.şöyle ki feribotların yanında küçük bir koy var orada uygularım diye düşünmüştüm ama daha bir botum bile yok.çin malı bir botum var kendini zor taşıyor.bir iskorpit yanlışlıkla su yüzüne doğru çıksa ve sırtı benim bota isabet etse al başına bela

napalım bizde bot yok,tekne yok,yaşadığımız yer iyi bir avlak alanı değil,hayallerimizin peşine düşüyoruz bazen ister istemez,balık sevdası yüzünden.mazur görün arkadaşlar.zira ben çok duyarlı bir insanım,insanları doğru bildiğim konularda ve yanlışları konusunda uyarmaktan geri durmam.burdaki arkadaşlarımın bu özellikleri benim en çok takdirimi kazanan.paraketayı rafa kaldırdım gitti :9
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Paylaşımın ve duyarlılığın için örnek oluyorsun ve devam Rıfat
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVReKCi yazdı:hepimiz bilmediklerimizi ögreniyoruz burada ve olgunlukla dahada yenilerini ögrenmeye devam ediyoruz etmeyede devam edecegiz parakete ugraşınız boşa gittigi için üzgünüm ama sirkülere ve dogaya aykırı yine bizler için kullanmamanız gerekiyor zaten suç teşkil ediyor .
belgesellerde genelde yabancı yayınlar vardır yaban tv dede bazıı belgeseller var aman oradakilere pek bakmayın yasak dinlemiyor onlar nasıl kimselerin gözüne batmıyor bizlerde anlamakta zorluk çekiyoruz.
ben yaban tv ye levrek avlarımı göndersem hit yapar sırf yanlış tutumlarından dolayı göndermiyorum .
anlayışınız için teşekkürler saygılar.
Kendileri bir ayrım yapıyorlar. Avcı ve bohçacı diye. Kara avında bunun farkındalar. Ama deniz avında uzman kişilere sahip değiller. Farkında olmadan deniz bohçacılarını!! da yayınlıyorlar. Bir av kanalının av konusunda tüm bilgilere hakim ve sirküleri bilen en az bir kişiye sahip olması gerekmiyor mu?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
biz burada 1 balıgın hesabını yaparken onlar dünyaya yayın yapıyor tabiiki sahip olması gerekir konularada insanlarada ama nasıl oluyor bende anlamıyorum neyse bu konu bizi bozmasın
Yorumları: 879
Konuları: 28
yaban tv de ki eli ile balık yuvalarından balık toplayan manyak yüzünden kızılırmakta balık yuvası kalmamış, en ufak yanlış nelere mal oluyor. balıkçılık konusunda yaban tv nin uyarılması gerekiyor. birde adamların yayınladıkları kara avlarıda insanı çıldırtıyor. herifler benim bir yıllık maaşımı 3 günlük ava yatırıyor, öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. insanlar şu televolelerde artist bozuntularının hallerini göre göre gerçek yaşamı da öyle sanmaya başladı, ar-namus kalmadı diyenin hesabı, yaban tv seyredenler de avcılık böyle yapılıyor diye doğanın içine edecekler

(
beni yine sinirlendirmeyin zaten bu gün balıktan dönerken (ki yine boş döndüm) köpeğe çarptım araba mahvoldu, canımı kurtardığıma dua ediyorum. çatacak yer arıyorum ona göre

(
Yorumları: 454
Konuları: 19
hadi ya ne dicez araba kötü olmuştur köpek zaten bişi diyemiyorum kötü olmuş ya...
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
BalıkcıSerdar yazdı:yaban tv de ki eli ile balık yuvalarından balık toplayan manyak yüzünden kızılırmakta balık yuvası kalmamış, en ufak yanlış nelere mal oluyor. balıkçılık konusunda yaban tv nin uyarılması gerekiyor. birde adamların yayınladıkları kara avlarıda insanı çıldırtıyor. herifler benim bir yıllık maaşımı 3 günlük ava yatırıyor, öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. insanlar şu televolelerde artist bozuntularının hallerini göre göre gerçek yaşamı da öyle sanmaya başladı, ar-namus kalmadı diyenin hesabı, yaban tv seyredenler de avcılık böyle yapılıyor diye doğanın içine edecekler
(
beni yine sinirlendirmeyin zaten bu gün balıktan dönerken (ki yine boş döndüm) köpeğe çarptım araba mahvoldu, canımı kurtardığıma dua ediyorum. çatacak yer arıyorum ona göre
(
serdar efendi biz maliyetli bir balikcilik yaparsak bizide mi o gozle goreceksiniz ,veya artist bozuntumu diceksiniz ,yorum yaparken maliyet bakimindan avciligi elestirmissiniz ,sirkuler bakimindan degil ,birakinda millet istedigi gibi parasinla zevk yapsin,komplex yapmayin
kopek ede cok uzuldum ,nede olsa bir canli hayatini kaybetti,araba tamir olabilir