Dünden beri gırgırlara demediğim kalmadı. Bugün gırgırdan bize balık geldi. Güler misin ağlar mısın?
Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz buradaki bir gırgır motorunun ağlarını tamir ediyor. Onlarda ona balık veriyor. Oda kendine verilen balıklardan 1 kilo kadar bize ayırmış.
Bu balıklar yeni Karadeniz den geldi. Dün gece 12:00 de yasak bitti ve yola çıktılar. Bu sabah yine ben iskeledeyken saat 10:00 da geldiler. Acaba palamut mu çinekop tuttular derken istavrit çıkmış. Tahmin ettiğimiz gibi orta boy. İri balık yok içlerinde.
enteersan ya bu sene iri istavrit görmek zor anlamıyorum bi tek unkapanın da cıkıyor iri normal istavrit o da bazen izlenımlerim bunlar acaba daha buyumedılermı ama öncekı senelere gore cok ufaklar
robinson987 yazdı:enteersan ya bu sene iri istavrit görmek zor anlamıyorum bi tek unkapanın da cıkıyor iri normal istavrit o da bazen izlenımlerim bunlar acaba daha buyumedılermı ama öncekı senelere gore cok ufaklar
Abi Gırgır dan gelenler nedense çok iyi değildi. Benim çapari ile tuttuklarım daha yağlı. Bunların kuyrukları bile incelmiş yağsızlıktan. Fazla yol katetmişler veya aç kalmışlar galiba. Kupkuruydu.
Bu akşam yoktu hüseyin. Deli bir rüzgar var. bir tane zargana tutabildim,onu bulamayanlar da vardı. zargana kuyruk altını yem yapıp lüfere attım biraz bekledim döndüm. pazartesi bakacağız bakalım,yarın tatil yapalım.takım hazırlayalım.