Yorumları: 678
Konuları: 38
arkadaşlar malümunuz herkesin haberi vardır olmayanlarında yazıyı okuyunca olacaktır darıca açıklarında üç gün önce meydana gelen gemi kazası sonucu malesef batan ve bir denizcisini kaybeden hurda yüklü gemiden şu anda mazot sızıntısı başlamış durumda yaklaşık 30 ton kadar yakıtı bulunan gemiden sızan mazot darıca kıyısında kesif bir koku ve çevre kirliliği yapmakta ve yetkililer sadece batığın etrafını deniz barıkatlarıyla çevrilmiş şekilde tutmakta yaklaşık 30 kulaçta yatan enkazdan bu mazotun tamamının sızması darıcada kıyı balıkçılığını olumsun yönde etkiliyeceği gün gibi aşikar bakalım yetkililer bu konuda bizim dilekçelere ne cevap verecekler .
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gemide ölenlere ALLAH rahmet eylesin
Her tarafımız yamalı bohça gibi tel tel dökülüyoruz delikli kevgir gibi hangi deliği kapatacaklar bilemiyorum
Harun yazdı:Gemide ölenlere ALLAH rahmet eylesin
Her tarafımız yamalı bohça gibi tel tel dökülüyoruz delikli kevgir gibi hangi deliği kapatacaklar bilemiyorum
malesef haklısın denizlerimizi korumayı beceremiyoruz dikkatini çekiyormu bak dip balığı diye bahsedilen dil pisi kalkan nekadar azaldı yok sanki neden denizindibi çöplüte ondan
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Aman abi düşünmek bile stres ediyor hırslanıyorum sonra elleri kelepçeli mahkum gibi pusuyorum körfez leş gibi marmara leş gibi
[attachment=9179]
Baksanıza lağam zeytinburnu lağam ataköy lağam silivri lağam daha bilmediğim pek çok var denize atılan çer çöp eşya yaw hangi zihniyet hangi milletin çocukları bunlar inanın kestiremiyorum böyle şeyler gördükçe haberler duydukça inanın kahrediyorum
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ahmet bak şimdi okudum haberimde yoktu çünkü dün saat 14 de işe gittim sabah geldim desene bizede vuracak mazot bizde etlilencez anlaşılan bu sezonu kapadık diyim ben o zaman
yalova tatar yazdı:ahmet bak şimdi okudum haberimde yoktu çünkü dün saat 14 de işe gittim sabah geldim desene bizede vuracak mazot bizde etlilencez anlaşılan bu sezonu kapadık diyim ben o zaman
valla aslançimentonun sahili mozot içinde eğer oradan balık tutma niyetin varsa unut abicim balıkvar ama kesif mazot kokuyor heryer .
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
bakalarus19 yazdı:Harun yazdı:Gemide ölenlere ALLAH rahmet eylesin
malesef haklısın denizlerimizi korumayı beceremiyoruz dikkatini çekiyormu bak dip balığı diye bahsedilen dil pisi kalkan nekadar azaldı yok sanki neden denizindibi çöplüte ondan 
Denizin dibi olduğu gibi koyu gri bir balçık tabakasıyla kaplı. Her hangi bir yere çapa atsan beraberinde çamur geliyor. Kum olmadığı için bu tip balıklar beslenemiyor.Eskiden Beykoz'un kalkanı ünlüyken şimdi rastlayan bile var mı bilmiyorum.
Boğaziçi yazdı:bakalarus19 yazdı:[quote=Harun]
Gemide ölenlere ALLAH rahmet eylesin
Denizin dibi olduğu gibi koyu gri bir balçık tabakasıyla kaplı. Her hangi bir yere çapa atsan beraberinde çamur geliyor. Kum olmadığı için bu tip balıklar beslenemiyor.Eskiden Beykoz'un kalkanı ünlüyken şimdi rastlayan bile var mı bilmiyorum.
[/q
hüseyin kardeşim haklısın bizde eskiden körfezde kalkan pisi dil tutardık ama şimdi sadece yengeç var oda ilginç bu yengeçler bu pislikte nasıl yaşıyor inanın tekir ağlarını sadece 1 saat denizde bıraktım sabaha kadar yengeç ayıkladım düşün gerisini
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Deniz böcekleri ve kabukluları suda filtre görevi yapıyor.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
ahmet deniz kirliligini bilirim sene 1979 inderapente gemisi çarpışıp batıydı ondanda yakıt ve ham petrol dökülüp bütün sahil şerinidin petrole bulanmasına neden oldu senelerce izleri kaldı işallah teknoloji degişti son sürat batan geminin içinden yakıtı çekerler sahil şeridi kirlenmeden kurtarırlar herkese geçmiş olsun.