Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kocaman kofana
geçen sene 11. ayda işten sonra ortakoy sahiline 3 arkadaş çinekop için gittik istavrit ancak zar zor 2 tane evt evet 2 tane bulabıldık neyse dedik ve attık dip çinekop takımlarını ama bide soğuk ki aman amannnn yaklaşık yanyana 15 kişi vardık sahılde bekle bekle hiç bi şey yok tık bile yok arkadaş anıden çekmeye başladı ve rus kefali geldi hayyyda be ne ya dedık ve hala beklıyorduk donmuştuk yem de kalmamıştı kes len dedim şu kefalı yokkkk yaa dedi arkadaş kefalade çinekopmu gelir dedi olsun oğlum dedim en azından taze onu biliyoz dedim hem başka yem yok dedim ve kestim kefali tam yüzgeç tarafını kanlı kanlı taktım ve attık hala beklıyoz ama tık yok butun herkes toplandı millet arabalarına dolduruyor takımlarını caddenin karşısında birden benim kamışa bi şey vurdu ani bi haraketle tasmaladım hemen çekmeeye başladım yuhhhhh be dedim yine midyeleri yosunları topladık çekiyoz dedim soranlara cok zor sarıyordum makineden garip sesler gelmeye başladı cok kızmıştım balık değil diyordum hiç vurmuyordu çünkü neyse kıyıya yanaşırken karanlık ta arkadaş bi bağırdı cekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye ben suya bakmıyordum makıneye bakıyordum bozulacak diye bi suya baktım anaaaa şapur şapur kendini savuruyorr suyun içinde bi hamle ile karaya aldım oneee yaaa koca bi kofana ama 20 kiloluk boya kovasına sığmadı belden yukarısı dışarda kaldı millet gidiyorduya karşı caddeden her kes bi daha arabadan takımları boşalltı bi daha attılar suya ama o gunun gece 01 e kadar tek balığı o idi
Bul
güzzel anı bu sene görmek istiyoruz o kofanayı
Bul
Umarım anılarını yenilersin kofanayı görmeyeli yıllar oldu
Bul
güzel bir anı paylaşım için teşekkürler
banada geçmiş zaman uyurken denk geldi zil takmıştım çaldı zilleri ben geldim diye
Bul
teşekkürler anıarda kalan balıklar offff offff ne diyim ki 39 kofana maceramı anlatmıştım sanırım livar olarak teknenin ön tarafını su doldurup kullanmıştım tam 39 tane o zaman sirkü falan ne biliyim 00 gelse 100 tutacagım heralde b 10 senesi vardır parmaklarımı 3 gün kullanamamıştım yazsam parmaklarım acır anı o kadar çokki
Bul
insallah yıne oyle guzel kofanalar yakalarsınız.
Bul
paylaşım için eyvallah
Bul
paylaşım için tesekkurler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  52 cm lik KOFANA mrs303 6 3,437 21-09-2006, 13:40
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi