Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok güzel bir oyun
evet arkadaşlar gercekden cok güzel bir zaten bir baslayınca bırakamazsınız eminim neyse buyrun oyunu heran gibi bir programa gerek yok linke bas ve oyna hadi iyi oyunlar63

http://s2.gladiatus.net/game/c.php?uid=66730
Bul
tesekkurler paylasım ıcın..
Bul
bir ogame im vardı 6 aydır oynamıyorum hayatta bulaşmam hastalık ve hasta ediyor adamı gereksiz ve anlamsız şeyler isteyene ilk 550 de olan ogame hesabımı hemen devredebilirim 6 aydır tatilde hemen hemen
Bul
Benimde başımda öyle bir durum travian da köy kurdum bayadır oynuyorum 1 gün başından ayrılsam köyü talan ediyorlar o kadar emek verdim bırakamıyorumda ne yapcam bilmiyorum
Bul
bende travian server 7. deki 6 köylü hesabımı sildim Smile bulaşmam artık. defansif sıralamada 9. olmuştum
Bul
bendede bi köy vardı ilk çıktıgında baktım ogame den farksız aman dedim bıraktım ogame de hastalık yapıyor başından ayrılamıyorsun ve her dakika aklın oyunda oluyor aman bulaşmayan bulaşmasın ilk 400 de hesabı tatile aldım ki ogamede ilk 400 ilk başından beri oyuna başlayıp gelmek süper bi durum 14000 kişi başladı oyun ben oyun başladıktan 1 ay sonra girdim torpilsiz yardımsız ilk 400 de bıraktım sıkıldım tatilde oyun 500 lere çıkmıştı geçen gün baktıgımda.
Bul
ıhhı almayım benden uzak olsunlar arkadaşlardan biliyorum gece beşlere kadar oynayıp uykusuz kalıyorlarmış benden ırak olsun
Bul
Bu tarz oyunlar bagımlılık yapıyo . Oyuzden baslamayı dusunmuyorum gene de paylasım ıcın tesekkurler.
Bul
merhabalar evet oyun fena değilmiş

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=68003 tıklayıp girebilirsiniz

gladyatör savaşlarına
Bul
herkezi travian oynamaya davet ediyorum ben oynuyorum server 18 de çok keyifli bir oyun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oyun kızmak yok haaa. Tropheus 21 6,681 02-01-2009, 04:17
Son Yorum: thomas1925
  yeni buldum bu oyunu cok güzel bir oyun ismail135 44 8,733 25-02-2008, 20:56
Son Yorum: ismail135
  OYUN (Luxor) kozmikbalıkçı 3 2,968 25-02-2008, 19:21
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi