Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çinli balıkçıların yegeç-balık avı....
arkadaşlar gitmeden önce sizlere de bahsettiğim çin gezisini tamamladım. çin'in doğusundaki xiamen şehrinde yaklaşık 3 gün kaldık. okyanus kıyısındaki şehirde boş zamanlarımı sizin de tahmin edeceğiniz gibi balıkçıların yanında geçirdim. balık tutmadım, sebebi de çinlilerin benim kaldığım otelin hemen yanında tutukları balıkların çok küçük olmasıydı. ilk olarak ortamı incelemek üzere sahile indiğimde yaşlı bir balıkçının olta attığını gördüm yanına yanaştığımda adam parmak büyüklüğünde bir balık tuttu. balığı suya geri bırakmasını bekleğim adam balığı doğruca yanındai buzluk tarzı şeyin içine attı. yem için tutmuştur dedim. ikinci balığı da aynı yere koyarken buzluğun içinde su olmadığını gördüm ve yiyip yemiyeceğini sordum. yiyeğini söyledi. biraz ileride biraz daha genç bir çinlinin yengeç tuttuğunu gödüm. o da küçük bir yengeçti. yalnız bu elemanın oltasının ucundaki sistem ilginçti. ortasına balık yerleştirdiği mekanizmanın etrafını misina ile bir çeşit ağa çeviren çinli balık için gelen yengecin mekanizmaya dolaşmasıyla avını tamamlamış oluyordu. bahsettiğim konularla ilgili fotoları ekliyoum. bunların dışında izlenim ve bazı haber fotolarımı da görmek isterseniz, lütfen belirtin onları da paylaşayım. aksi halde alep olmadan balıkçılık dşındaki fotoları siteye yükleyerek sizlerin değerli vakitlerinizi çalmış ve forumu gereksiz meşgul etmiş olmak istemem.  
bilgin şaşmaz
Bul
yeni yeni taktikler bilgin güzel yerlerdir paylaşmanı isteriz tabiiki
Bul
çok işlgin merakettim şu taktiği baya bi ilginç.....
Bul
paylaşım için teşekkürler,taktik güzelmiş,yapılabilecek birşeye benziyor
Bul
çok ilginç ...paylaşım için teşekkürler...
Bul
Yengeç yakalama aparatı ilginçmiş,gazeteci kardeşimizin gözüyle ilginç anılarını paylaşırsan sevinirim.Saygılarımla.
Bul
beyazzenci yazdı:arkadaşlar gitmeden önce sizlere de bahsettiğim çin gezisini tamamladım. çin'in doğusundaki xiamen şehrinde yaklaşık 3 gün kaldık. okyanus kıyısındaki şehirde boş zamanlarımı sizin de tahmin edeceğiniz gibi balıkçıların yanında geçirdim. balık tutmadım, sebebi de çinlilerin benim kaldığım otelin hemen yanında tutukları balıkların çok küçük olmasıydı. ilk olarak ortamı incelemek üzere sahile indiğimde yaşlı bir balıkçının olta attığını gördüm yanına yanaştığımda adam parmak büyüklüğünde bir balık tuttu. balığı suya geri bırakmasını bekleğim adam balığı doğruca yanındai buzluk tarzı şeyin içine attı. yem için tutmuştur dedim. ikinci balığı da aynı yere koyarken buzluğun içinde su olmadığını gördüm ve yiyip yemiyeceğini sordum. yiyeğini söyledi. biraz ileride biraz daha genç bir çinlinin yengeç tuttuğunu gödüm. o da küçük bir yengeçti. yalnız bu elemanın oltasının ucundaki sistem ilginçti. ortasına balık yerleştirdiği mekanizmanın etrafını misina ile bir çeşit ağa çeviren çinli balık için gelen yengecin mekanizmaya dolaşmasıyla avını tamamlamış oluyordu. bahsettiğim konularla ilgili fotoları ekliyoum. bunların dışında izlenim ve bazı haber fotolarımı da görmek isterseniz, lütfen belirtin onları da paylaşayım. aksi halde alep olmadan balıkçılık dşındaki fotoları siteye yükleyerek sizlerin değerli vakitlerinizi çalmış ve forumu gereksiz meşgul etmiş olmak istemem.  
Sen ne diyosun kardeşim yaaa biz böyle yenilik ve teknikleri değişik ülkelerde deki balıkcılığı merak eden bir topluluğuz bizi bunlarla meşkul etmeyip te neyle meşkul edicen ayıp ediyon ne kadar resim varsa ekle bilgimiz artsın selamlar.
bilgin abi paylaşım için teşekkürler, güzel fotolar
Bul
dostlarım cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. şu an işteyim, inşallah akşam ilginç bir kaç izlenim ve fotoğrafımı paylaşırım. kolay gelsin herkese...
bilgin şaşmaz
Bul
Paylaşım için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,565 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,292 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,979 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,924 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,267 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,355 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,983 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,878 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  gel pisi pisi, süper bi balık jackdavid 28 4,863 03-03-2009, 09:41
Son Yorum: fotokopici
  balık resimler fotokopici 30 5,479 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: