Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar geçen ay erdekte turanlarda yücelin köyde balık tuttuyduk.aynı zamanda yücelde bize(erden abi,ben ve engin diye o köyden bir arkadaşa)midye çıkardı.daha önce yücelin elbiseleriyle suya atlayıp midye çıkarırken görüntüleri vardı.orda bize bu incilerden bahsetmişti.1-2 tane inci çıktıktan sonra gerisini ben evde (kuşadasına götürmüştüm)tek tek açtım ve içinden bunlar çıktı.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
abi şaka maka ama baya baya tarama örürlü olmuşum ben yawwww
içinden birtanesi baya iyiymiş baya inci çıkartmışsın ilker abi
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
yücel sen olmasan biz nerden çıkaracaktık o midyeleri.hadi çıkarttık diyelim bu seferde kimin aklına gelirdi içinde inci olduğu.sayende çok eğlendik ama.
tarama işine gelince boşver gitsin.2 tüy olmuş yada olmamış.
Yorumları: 739
Konuları: 50
ooo ilker abi bunları bide paraya cevirsen köşe sin hanı hakkat yaa bunlar para edenlerdenmi

)))
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bildiğim kadarıyla esas istiridye incileri kıymetli o iri olan fena değil tabi kuyumcular daha iyi bilirler rastgele
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İlker incilerini ortaya dökmüşsün ne oluyor abicim. Daha ilaveyle kolye yapmaya az kalmış ha gayret
Yorumları: 35
Konuları: 4
ordakilerden biraz daha büyükleri olursa para eder

kimse almazsa ben alırım

ama bu aralar çinden gelen incileri dayıyolar millete gerçek inci die o yüzden pek ilgi gosteren yok
Yorumları: 879
Konuları: 28
erdekli yücel yazdı:abi şaka maka ama baya baya tarama örürlü olmuşum ben yawwww
ilker bey senin incilerden fazla yücel kardeşimin tarama özürlü kafası parlıyor yahu

))
şaka bir yana bir yaştan sonra insan kendini fotoğraflarda tanıyamıyor.
yücel bey kızmadınız değil mi? arkadaş arasında olur böyle takılmalar.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ilker gerçekten bi tanesi baya iriymiş seneye buluşalım yine ne kadar midye varsa çıkartalım bakarsın köşe oluruz kimse duymadan he he he güzel bi gündü ama dimi bol bolda balık tutmuştuk
Yorumları: 16
Konuları: 2
inciler iyiymiş..para edermi bilmiyorum ama..güzel takı oluyor..hatta doğuruyor bile..))yanından bir tomurcuk daha pörtlüyor. Dişimi kurtardım ama o kurtulamadı baldıza kolye oldu. Çok da şık.
He bu arada sabah (cumartesi) küçükyalı wonderland karşısındayım. Yemlik bi şeyim yok ama inşallah sabah bir kaç istavrit alırım.. yemliye.