Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.A.M. - DAMYL STEEL POWER - S
http://www.amatorbalikci.net/showthread....8#pid68448

linkte bahsettiğim gibi uzağa atış yapacağım diye zargana topları kopunca  kopan toplara üzülmedim, balıklar yakalandı, kısa bir süre sonra gözümün önünde şamandrayı sürükleyerek gözden kayboldular, inanın kurtulma şansı olmayan balıklara üzüldüm,

misinanın kopması kafama takıldı,

ben bu misinaları üç hafta önce x mağazadan promasyon olduğu için aldım,

paketlerin tozlu olması kafamda biraz soru işareti oluştursada markaya güvendim,,,

bir de " s " ilave etmişler ,

kullandığım misina 0,22 -  4,3 kg çekerli, 1,90 ytl fiyat, 200 m,
siz olsaydınız ne düşünürdünüz,,

2 haftada " pert "  oldu,
misinada kırıklar oluşmuş, çizgi, çizgi, evde zorlayınca baktım çıt,çıt kopuyor,
ve bu misinada en yüksek ağırlık olarak 0,75 kullandım,
bazen atış esnasında parmaktan boşalma da yaptı, ıslak el'e gelmeyen bir misina,,

misinaların bir son kullanma tarihi varmı, bayatlarmı bunu araştıracağım,
umarım bir bilgiye ulaşırım,

neden böyle bir olgu düşünme ihtiyacı hissettim,

araba lastiği alırken mutlak suretle imalat tarihine bakılmalı,
1 yaşını geçmiş lastik alınmamalı,
lastiğin rafta bayatlaması diye bir durum sözkonusu ( raf ömürleri değişken - genel kabul esas alınmalı ) ,,,

kısaca " bayat lastik "
genelde kampanya lastikleri de bu raf ömrünü tamamlamaya yakın olanlar,,,

yada  misinalar tatlı su için ayrı, tuzlu su için ayrı,
en azından ben bu siteme pek dikkat etmiyorum,
böyle bir faktör gercekten deformasyonun bu kadar çabuk olması için bir etmenmi?

bu konular hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var ise paylaşımlarını önemle rica ediyorum,,,
Niyazi - 1967 - 0+
Merhaba
Steelpower ı kullanmadım fakat DAM Tectan çok sağlam, hafızası düşük, gam olmayan bir misina. 0.16 mm liği ile 75 gr. kurşunu hafif abanarak atıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
Bul
hakikaten yemli oltayı kaybedince insan oltaya değil balıklara üzülüyor arkadaşım. ben misinanın ömrünü suya girdikten sonra en fazla 3 ay diye biliyorum ama, dediğiniz gibi raf ömrüde olabilir. zaten ucuz etin yahnisi yenmez hesabı, özellikle de bu sektörde çok ucuz oldumu geri duracaksın, adamı yarı yolda bıraktığı birşey değil, olan heder olan balıklara oluyorSad(

zaten bütün markaların çin de yapılanları çıktı, hadi kimisi idare eder de, D.A.M. da çıtayı iyice düşürdüler. birçok kamışı ve makinesi de işe yaramaz çıkıyor.

araştırın bakalımda, bizide aydınlatın bu konuda, şimdiden teşekkürler.
Bul
Sevgili arkadaşlar şu ana kadar her yerde BANAK marka makinalardan bahsettim yine bahsedeceğim bu makina bir mütiş derim yaratıyor tavsiye ediyorum bir av bayii bulup sorun elleyin makinayı Banaw SX 3000 şiddetle tavsiye ederim.
Bul
Avcı Altan yazdı:Sevgili arkadaşlar şu ana kadar her yerde BANAK marka makinalardan bahsettim yine bahsedeceğim bu makina bir mütiş derim yaratıyor tavsiye ediyorum bir av bayii bulup sorun elleyin makinayı Banaw SX 3000 şiddetle tavsiye ederim.

altan abi dikkat etmedin galiba,konu makina değil misina
Bul
Nereden çıktı bu banax işi yaw anlamadım bi de baktım ki banax tan bahsediyorum .

Alışkanlık işte hihi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Power Pro Bite Motion tadelens 4 909 16-11-2016, 12:13
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi