Yorumları: 675
Konuları: 91
arkadaşlar 5 eylülde samsun altınkayaya gidecektik 4 arkadaş,üstelik hepsi izinde önce biri sattı 3 kişi de olsa gideriz dedik ama diğeri de satınca gitmekten vazgeçtik.zor ve masraflı olacaktı ve de keyifsiz.biz de YA ALLAH BİSMİLLAH deyip trakyaya yola koyulduk maksat edirne süloğlu barajıydı.ama yolda babaeski sapağından girdik benzinlikte durduk benzin aldık.öğrendikki o bölgede epey göl varmış.babaeskiye girdik bir balık malzemeci dükkanı bulup daldık.bilgi aldık birçok yer arasından yakında aynalı sazan yapan bi yer varmış oraya karar kıldık.4 gün kaldık kaldığımıza değdi

16 tane aynalı sazan yakaladık en ufağı 1 kilodan fazla en büyüğü 4 kilo civarı.çok sakin harika bir baraj.keklik çulluk ve su ördeği de bol.değmeyin keyfimize.tesadüfen gittiğimiz bu barajda epey keyifli zaman geçirdik.2 balık ayriyeten suda bağladığımız ipten kaçtı.4-5 tane kaçırdık.2 tane kopardı.lakin güzeldi.çünkü bilmeden herhangi bir yere balığa gidenler genelde hüsranla dönerler.balığını,tutucaan yeri,yemini bilmediğin bi yerden genelde hüsranla dönersin ama çok şükür bize bu olmadı.şimdi tekrar oraya gitmek için ipleçekiyorum zamanı oruçtan sonra inşallah.tek sorun zaman yokluğu.bilenler bilir önceki seferde fabrikaya yalan söyleyerek gitmiştim.hihi
fotoğraf makinemde kaçak var malesef pilleri tüketmiş balıkları hiç çekemedim sazan delisi arkadaşlarımın hoşuna giderdi zira sağlık olsun iyisimi fotoğraf çeken bir cep telefonu almak....
Yorumları: 879
Konuları: 28
sizin mesaj gözden kaçtı herhalde kimse bir yorum yazmamış.
4 gün balıkta ha, iyi keyf olmuştur ama. resimlerde olsaydı çok iyi olurdu ama sağlık olsun. hakikaten bilmediğiniz yerde genelde boş dönülür, iyi balık almışsınız. gerçi dört gün orada kalınacak olduktan sonra bir şey icat edilirdi

)
bir daha da fabrikaya yalan söyleme, bak fabrika sahibi benim iyi ahbabım ona göre

)
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
rıfat sağlık olsun.hiç olmazsa eliniz boş dönmemişsiniz.biz bildiğimiz yere gidipte çoooooook boş döndük.
evet avcı altan kardeşim okumuş mesajı bana hayıflandı neden haber vermiyorsun diye meğer babaeskiliymiş kendisi.sağolsun çok alaka gösterdi...ve şimdi bayramdan sonra bir fırsat kaçıcam tekrar oralara altan bana trakyanın gizli bahçelerini açıcak

senelik izne geliyor kendisi..ta bingöllerden...kendisine selamlarımı gönderiyorum.trakyanın en büyük sazanlarını yakaladığımız vakit söz bu sefer fotoğraf da olacak
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
agustosa az kaldı, açılacak gizli bahçenin kapıları
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...