Yorumları: 63
Konuları: 9
cankırının kücük bir kasabasında iki dağın arasında güzel bir yer ilk gittiğimde kenarda yüzen balıkları dışardan rahatlıkla görüyordum daha sonra ağ cektiklerini duydum bu sene gittiğimde sadece 4 tane sazan aldım bir tanesinin büyüklüğü bayağı iyiğdi 3 kilo civarında ama akşam üstü suyun kenarında yüzen balıklardan eser kalmamıştı.ama manzara mükemmel...
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
çok güzel bir yer bayıldım..balıkçılığa çok uygun bir yere benziyor..
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
çok güzel bir yermiş,ama bazı yerleri kıyıdan balıkçılık için tehlikeli görünüyor
BALIK and OZAN yazdı:çok güzel bir yer bayıldım..balıkçılığa çok uygun bir yere benziyor..
güzelde ne demek kardeş harika bir yer yanlız fazla büyük değil ama şunu söyleyebilirim bir cok yerde balık tuttum ama buranın balığının lezzeti bir başka suyuyunun temiz ve rakımın biraz yüksek olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum ...
Yorumları: 454
Konuları: 19
çok güzel bi yermiş balıkta güzel yane

rastgele ...
Yorumları: 879
Konuları: 28
kesinlikle suyunun temizliğinden, temizlik içinde rakımın yüksekliği faktörü tabiki

güzel yermiş, paylaşım için sağol.
çarşamba günü dikilitaş düşünüyorum, müsaitseniz beraber gidelim, istanbullulara nisbet
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Burada neler yapılmazki balık avı piknik ailece eylence yüzme orman havası ohooo neler neler mütiş bir yermiş paylaşım için teşekkürler
BalıkcıSerdar yazdı:kesinlikle suyunun temizliğinden, temizlik içinde rakımın yüksekliği faktörü tabiki
güzel yermiş, paylaşım için sağol.
çarşamba günü dikilitaş düşünüyorum, müsaitseniz beraber gidelim, istanbullulara nisbet
valla cok iyi olurdu ama malum ramazan bu hafta hep söz verilmiş iftar davetleri var yoksa olurdu ilker kardeşimizide alır giderdik ama mutlaka beraber bir proğram yapalım cok iyi olur....
Yorumları: 879
Konuları: 28
006 yazdı:valla cok iyi olurdu ama malum ramazan bu hafta hep söz verilmiş iftar davetleri var yoksa olurdu ilker kardeşimizide alır giderdik ama mutlaka beraber bir proğram yapalım cok iyi olur....
sezon bitmeden bir program yapalım hakikaten bana her zaman uyar, siz kendinizi ayarlayıp bana haber verin
tamam serdar abi ilkerlede anlaşalım şöyle 3 kişilik bir ankara cıkartması yapalım...