Yorumları: 891
Konuları: 60
Malesef bir süredir bazı av raporları çok yetersiz rapordan çok "bakın neler avladım" havasında konular açılıyor, sonuçta buradaki amaçlarımızdan biride paylaşmak, bence bir konunun rapor olarak değerlendirilmesi için; av yeri, av saati, kullanılan yem, av süresi, kullanılan ekipman vs bilgilerininde paylaşılmas gerekir, sanki eskiden bu avraporları biraz daha iyiydi ama son zamanlarda bazı av raporları maalesef resimden ibaret oluyor
şahsen bundan sonra av rapor bilgilerini açıklayıcı paylaşan arkadaşlara rep vereceğim
hatta site idaresininde bu konuda teşvik edici çalışmalar yapması hiç fena olmaz hani; mesela sadece resimden ibaret olan konular eğer raporlar kısmında açılmışsa, uyarılıp resimler bölümüne aktarılabilir
hatta ayın en iyi avı gibi anketlerde düzenlense teşvik edici ve eğlenceli olacağı kanaatindeyim
Herkese iyi paylaşımlar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ali bu konuda yaptırım uygulayamayız ama haklısın bende bu konudauyarıyorum arada sırada.
bence :
av yeri,saati,kullanılan takım,kullanılan yem,kurşun vs bilgileri olmalı ve resimlerde mutlaka olmalı yoksa bir süre sonra havadan raporlar gelmeye başlayabilir.
ben raporu açıyorum ne yer belli ne olta nede resim var o raporua yazmak bile istemiyorum bu o kişiye inanmadıgımdan degil balık görmek isterken hava gördügümden hayal kırıklıgı dolayısıyla.
burada balık resimleri beni teşvik ediyor balık tutma istegi doguruyor içime.
Yorumları: 249
Konuları: 18
bende mesela ertesi gün balığa çıkmayayaım diyorum kıyıda balık tutanları bir görüyorum konuşulan konuları muhabbeti bir duyuyorum doğru arabaya oradan teknede alıyorum soluğu
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
alien13 yazdı:Malesef bir süredir bazı av raporları çok yetersiz rapordan çok "bakın neler avladım" havasında konular açılıyor, sonuçta buradaki amaçlarımızdan biride paylaşmak, bence bir konunun rapor olarak değerlendirilmesi için; av yeri, av saati, kullanılan yem, av süresi, kullanılan ekipman vs bilgilerininde paylaşılmas gerekir, sanki eskiden bu avraporları biraz daha iyiydi ama son zamanlarda bazı av raporları maalesef resimden ibaret oluyor
şahsen bundan sonra av rapor bilgilerini açıklayıcı paylaşan arkadaşlara rep vereceğim
hatta site idaresininde bu konuda teşvik edici çalışmalar yapması hiç fena olmaz hani; mesela sadece resimden ibaret olan konular eğer raporlar kısmında açılmışsa, uyarılıp resimler bölümüne aktarılabilir
hatta ayın en iyi avı gibi anketlerde düzenlense teşvik edici ve eğlenceli olacağı kanaatindeyim
Herkese iyi paylaşımlar 
evet arkadaşım doğru söylüyorsun herkez daha düzenli yazsalar cok iyi olabilir arkadaşlar....
Yorumları: 490
Konuları: 26
Ali çok güzel bi konuya değinmişsin. bencede herkes bu bilgileri belirtmeli.hepimiz için çok faydalı olur.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 166
Konuları: 8
Av raporlarında detayların olması elbette güzel olur.bende bu konuyu destekliyorum.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Elbette av raporları açıklayıcı ve yeni bilgilerin paylaşılması gibi içeriklerden oluşmalı.Bazen sadece resimden ibaret oluyor.Yem,yer,saat, avlanma yöntemi v.b bilgilerin de olması gerekir.Zaten amaç ta bu olmalı bence.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
geçenlerde uğurun açtığı "paylaş bizimle" konusu geldi aklıma.. sadece resim yeterli değil ki.. misina kalınlığı,yem... vs. bunlar gerçekten önemli..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
av raporları içi bir format hazırlansa ve bu format hafta sonu,hafta içi raporları bölümünde kilitli olarak hazır tutulsa.herkeste o formata göre yazsa nasıl olur?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche