Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sigarayı bırakanların tavsiyeleri gerekiyor
evet balıkcı serdarın geçenlerde dert yanmasıyla açılmıştı bu konu.burada çok değerli yazılar yazıldı.ve ben hemen hemen o günlerden beri sigara içmiyorum.daha doğrusu ramazanın ilk gününden beri.gündüz aklıma gelmiyor,şayet sorumsuzca vekimseyi takmadan yakınımda sigara içen biri olmazsa.akşamları da çayikahve,türk kahvesi,sonra meyveyle yerini doldurdum bugüne kadar da aramazan bitince irademe yine sahip olabilcekmiyim dersiniz?çünkü an geliyor sigara isteği dayanılmaz oluyor.hele balık tutarken en çok sigarayı balık tutarken içerdim peki ya şimdi???ne yapıcam ben???evet siz sevgili bırakan arkadaşlar,nasıl başardınız,yerini nasıl doldurdunuz???
Bul
esasında en çok da ALLAH korkusu yüzünden içmez oldum.haram çünkü ve her türlü hastalığın bizzat sebebi.sigara içerken de mide ağrısı vardı 3 haftadır içmiyorum midede hissiyat sürüyor,midem için de öneri gelirmi arkadaşlar???
Bul
ne güzel abi midye konusunda yapmış olduğun alıntı bilgilenmemiz açısından harika oldu.bence bu konu ondan çok daha önemli.çağın vebası,asırların en berbat toplumsal hastalığı ve sorunu.bilinçlendikce bilinçlenelim abi.bak kimseden balık raporu da gelmiyor Smile
Bul
bu sigara denen meret damarlarına dolaşmaya epeydir başladıysa zor ancak bildiğin metod değil sigarayı bırakma ünitelerinin uygulamasına kulak vermeni tavsiye ederim 3,5 sene içmedim inatla sonunda yine o galip geldi en zayıf anında seni buluyor bir şekilde bir çok arkadaşlarım ünitelerden faydalanarak sigarayı barakanlar şimdilik iyi gidiyorlar kilo,da almıyorlar en güzel tarafıda bu olsa gerek abur cubur yok yani kendi halinde olduğun gibi devam ediyorlar tavsiyem sigarayı bıraktırma ünitelerini ziyaret etmeniz olacak
Bul
akupunktur la sigaraya son.aşağıya adresini veriyorum.siteden okursan bayağı sağlıklı bilgiler veriyor.
http://www.akupunktur.gen.tr/html/sigara.html
Bul
arkadaşlar sigara bırakma üniteleri sizin için en uygun olanı bulup gerekeni yapıyorlarhangisi uygunsa yani
Bul
ALİ yazdı:bende 3 paket sigara tüketen ve sigarayı seven bir kişi olarak içmesemmi acaba. bırakayım demiyorum bende bir yerlerden başlasam iyi olur dıyorum sadece akapunktur nasıl acaba denenebılır

sevgiler

3 pakette çok fazla Abi. Akapunktur Sana yarar mı bilmem.
Teknede sık sık iğneleniyorsun zaten ama iğnenin doğru noktalara  batması lazım...
Bul
sigarayı bırakmada akupunktur tedavisi ne kadarda bize yabancı gelse bence denemekte fayda var.pahalı mıdır konusuna girmek istemiyorum.çünkü sağlık önemli olduğu için kişinin durumu uygunsa hiç düşünmeden tedaviye başlamalıdır.mesela elden başlıyorlar.sigara tutulan ele akupunktur yapılıyor ve o el sigaraya el uzatamıyor yani değdiği zaman psikolojik olarak insan rahatsızlık duyuyor.tiksinti duyuyor,işte bunun gibi şeyler.
Bul
evet galiba denenmesi gereken şey bu,akupunktur,kamil abinin bahsettiği sigarayı bırakma ünitesi de bu olsa gerek.çünkü bugüne dek belki 30 defa bırakıp başlamışımdır bu sigaraya.yeri dolmuyor çünkü belki tiksinti doğarsa başlamam tekrar araştırmak gerek...
Bul
Üstteki espiriydi.

Akapunktur tedavisi Türkiye' de de senelerdir bir çok hastalık tedavisinde kullanılıyor. Aşırı kilolularda bile kullanılıyor ama ne kadar verimli tartışılır. Hatta bizde de bir alet vardı.
İğne batırmıyordu. Ama voltajını ayarlayıp uyguladığın noktaya aynı iğne batmış hissi veriyordu. Almanya dan gelmişti. Vücut ağrılarına iyi geliyordu.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi