Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,GAMY SHARK
Gecen cumartesi gecesi 4 saat yoldan sonra av yerimize geldik,pek fazla balik alamadik,cun ki 1 gun oncesinden asiri yagmur ve ruzgardan dolayi,deniz kabarmis yosunlar dagilmis idi,saat 3.40 da rod (kamis) egildi,igne ucuna tum sardalye,gelen gumy shark idi,boyutlari,yasalari gore uygun zaten bu cins baligi olcum sekli kafadan degil solungac altindan ve kuyruk bitimine gore olculdu.Ayrica yakalindiktan sonra olmaden solungaz mesafesinde ustten kafa yarim kesilip baligin tadini bozan salgi salmamasi icin hemen kani akiltiliyor,bunlarinda sistemi boyle.pek ablik alamadim,ama arkadasim can,3 ay sonra havalarin isinmasindan sonra,tekne ile acilacagimiz bolgeleri fotoladim,ilginc resimler yayinlicam,okyanusun ortasindaki kaya parcasinin arkasinda avlanicaz,1 ay sonra king fish mevsimi baslicak 300 metre dipten,bu boglece ayni zamanda tuna baliklari yuzuyormus ama ,mayis ayinda bitmis.kismet olursa bu pazar yakinlarda siyah kayaliklar olan bolgede tekne ile avlanicaz,
Bul
tebrıkler hako guzel resimlerını beklıyoruz dostum.......süper..
anlaşıldı sen bize burada kafayı yedirtecen  imrenmemek eldemi denizsiz bir yerde yaşayıpda  sana rastgele başkana söyleyelide denizi ankaraya getirsin başka çaresi kalmadı
Bul
hakan nasıl yapıyorsun o balıgı lezzetli oluyormu.
balık meraları süper resimler harika paylaşım için teşekürler kolay gelsin
Bul
Köpek balığından güzel şiş olur. Fakat biraz derisini yüzmek zahmetlidir. Derisini yüzmeden önce deepfreeze'e at hafifden donsun sonra çıkart biraz gevşeyince kerpetenle rahat soyuluyor
Bul
LeVReKCi yazdı:hakan nasıl yapıyorsun o balıgı lezzetli oluyormu.
balık meraları süper resimler harika paylaşım için teşekürler kolay gelsin

tadi guzel tavuk eti gibi,aslinda kismette yokmus kirmizi ,sineppar bekliyorduk,onlarinda boyutlari degisti once 27cm.idi simid 28 oldu,bu avlandigimiz yerlerde cok olcum cetverleri ve baliklarin resimleri var,ama bu pazar kismet olursa tekne ile onceki tuttugum buyukleri avlicaz,
Bul
ne itbalığınımı yiyecekler.hayatta olmaz.kimse o balığı benim ağzıma süremez.(buldukda yemesi kaldı.)hakan tebrikler .
Bul
simdi bu gamy shark yenilen cinslerden biri,bu kucuk sayilir,bunlarin 60 kilo ve buyukleri var,zamani gelince onlari da tutacam,butun bu lavlarisiz arkadaslar icin avliyorum kendim icin avliyorsam( UCAK CARPSIN)..
Bul
oralarda bende av yapmak isterdim çok güzel yerler valla
Bul
hakan çok güzel resimler denizin ortasındaki kayalık çok harika bir yere benziyor heralde etrafı iyi balık yapıyordur rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi