Yorumları: 2,536
Konuları: 126
arkadaslar bayram da 3 4 gun burhanıyeye gıtcez acaba buralarda daha önce avlanan varmi varsa yardımcı ola bilirmi ne yem kulanılıyor nasıl takım lar baglamalıyız nerelerde balık tutulur bılaen varsa ve yardım ederse şimdiden teşekürler sedat.
Yorumları: 190
Konuları: 18
dostum burhaniyede hiç avlanmadım ama oraya gitmişken balık için yarım saat mesafedeki cunda adasına git derim... cunda adasında taş kahvenin hemen önünden teke (maun da deniyor) ile çok rahat sarpa, kefal hatta çipura avlayabilirsin. takım için de küçük iğneli dip oltası yapabilirsin. cundaya gidemesen bile aynı yem ve takımla burhaniyede de avlanabileceğini tahmin ediyorum. tekeyi de taş kahve önünde kayığı bağlı olan tosya adındaki balıkçıdan temin edebilirsin. kendisi paraketeye teke takıp avlanıyor. küçük tekeleri ruh haline göre ya satıyor ya da kıyıdaki balıkçılara veriyor. oraya kadar gimişken benim için bir de asansör yersen sevinirim... (bilmeyen varsa asansör, ayvalık tostunun çiftkatlısına deniyor)
iyi tatiller dostum
bilgin şaşmaz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
burhaniye nerede bilmiyorum ama cunda adası balık için süper biyer 1995 te gitmiştim harika yerler
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bildiğim kadarıyla oralar güzel balık yapar takımları sağlam yapmakta fayda var ne geliceği belli olmaz şimdiden sana rastgele
bu guzel bılgıler benı sabırsızlandırdı valla resımlerle doncem emin olun. saygılar
Yorumları: 143
Konuları: 9
burhaniyede balik tutacagin cok yer var eger altinda araban varsa sorunda olmaz ilk yer burhaniye iskelesi ardindan ögretmen evleri
ardindan örende olabilir körfezin en uc nokdasi gibi bir bas dab öbür basa kücükkuyu dan ayvaliga ucsuz bucaksiz avlanma sahasi levrek cipra mirmir kesin o sahilda sana dost olacak oltacilar bulursun nede olsa memleketim maun sardalya boru kurdu hatta tavuk etiyle bile balik tutanlar göreceksin ben altinolukluyum 100 giramlik kursun ve dip oltasi köstekli en az üctane iyne özel cipra iyneleri civarda satiliyor cok güzel güngecirecegine adim gibi eminim simdiden cipralari oltandabil eger teknele cikma imkanin olursa capari ile uskumruya kolyosa kolarite doyacaksin sakin bir köse buldunmu aksamda atmani tavsiye ederim körfez gecede balik yapar hadi iyi tatiller
bilmeyenlere burhaniye edremite bagli balikesirin güzel bir beldesi sevgiler
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
hemen örende derenin yanından taşların bittiği kısımdan sülünes ile dene rastgelsin
Yorumları: 34
Konuları: 6
ben burhaniyeliyim örende adam motel önü levrek çipura mırmır yapar,altıncamp yanındakı kumsallarda kırmızı kurt veya mamun ile levrek,iskelede dış tarafı çipura,sargöz,iç levrek kefal,limanın girişinde sabah erken saatte kaşık rapala ile lüfer,bağlarburnu mevkii aynı çeşitlerden yapar orada otantik barını kerteriz alabilirsin barın sağ tarafına burna doğru,kaptanın yeri tavsiye edebilceğim yerler tabii aracın olması lazım
saglun arkadaslar cok tesekur ederım .
Yorumları: 1
Konuları: 0
slm burhaniye 3 yıl öncesine kadar her yaz gidiyodum zaten benim balık sevdam orda başladı neredeyse her yerinden av yapabilirsin yem olarak midye ya da sülünes kullanmanı tavsiye ederim orda gümüş, sarpa, karagöz, zargana kıyıdan çok rahat yakalanıyo açıklarda ise yaklaşık 1 metreye kadar levrekler ve iri çipura lar avlayabilirsin