Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bayram öncesi işten çıkardılar
vardır her işte bir hayır deyip neşemizi bozmadık.insan dandik.kılı kırk yaran,sinekten yağ çıkarmaya çalışan,çalışanları ezen,parasını vermeyen,eşek yüküyle çalıştıran,bayram parası şu parası bu parası vs bırakın kandil simidi bile vermeyen bir yerde ne kadar nereye kadar çalışabilir???ALLAH işte böylelerinden tüm herkesi korusun.insan işten çıkarılr da bayram öncesi değil...bayramdan sonra yeni ve daha iyi iş bulduğumda bvenb kendim çıkacaktım zaten.neyse hayırlısı olsun...
Bul
rıfart herşeyin hayırlısı genc sayılırsın calışmak istedinmi heryerde iş bulursun her şey hayırlısıyla olsun.
Bul
rıfat kafanatakma dağa gencsin mesleğin güzel nerde olsa iş bulursun söylediklerine katılıyorum...
Bul
hayırlısı olsun arkadaşım, allah büyüktür bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar, demekki nasibin başka yerdeymiş.
Bul
hayırlısı olsun rıfat. vardır bi hayır ondada çalışana iş her zaman var.
sevgiler
hayırlısı olsun arkadaşım ne diyelim kısmet işte inşallah gönlünce daha güzel bi iş bulursun.
Bul
rıfat herşeyde vardır bir hayır bi kapı kapanır bi kapı açılır açılacak kapı hayırlı olsun inşallah Sad
Bul
herşeyde bir hayır vardır,allah gönlüne göre versin,daha iyisini bulursun inşallah
Bul
rıfat,

keske her zaman rüzgar sırtımızdan esse,

sen ; yüzüne vuran bu ve bunun gibi nice rüzgarları kolaylıkla göğüsleyebilecek güçtesin,

dün ve öncesi bitti,kapandı,, yarının mutlaka daha güzel olacak,,

kal sağlıcakla,,
Niyazi - 1967 - 0+
Allah'a dua et belki erken olmasında hayır olmuştur.Düşünsene 35 li yaşları geçtiğinde bu şekilde kaldığını.Allah hayırlısını verir inşallah!Hiç üzülme
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bayram ve Yılbaşı yaklaşırken vetilmed 12 3,073 05-12-2008, 23:23
Son Yorum: mariner8
  lodos öncesi ve sonrası orhanekmekci 18 3,399 29-11-2008, 23:44
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi