Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yozuri crystal minnow rapala
yozuri kristal minnow 9 cm f serisi
tekneden kurşunsuz olarak 15 kulaç salarak rolantiden biraz hızlı gittiginizde rapalanın çalıştıgını hissedebiliyorsunuz elinizde.
kıyıdan daha denemedim bundan sonra deneyip bilgileri aktaracağım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihat abi nerden temin edebiliriz teşekürler
Bul
nihat abi yozuri c-5 bendede var daha hiçbir şey atlamadı....kırmızı kafanın ilgi çekeceğini düşünerek almıştım...ama burda çalışmadı,bende teknede kurşunsuz salıyorum,uzunluk 15-20 kulaç çok güzel yüzüyor çalıştığı belli ama,sanırım lüfer sarıkanat ve çinekop için ideal bizim buralarada pek uğramıyorlar Sadpaylaşım için teşekkürler...
Bul
aytekin ben o rapalayla bu sene dünyanın lüferini tuttum sanırım sen denk gelememiş olabilirsin balıga Smile
sedat karaköyde ve istoçta var hiç boş çevirmedi beni süper balık alıyor tavsiye ederim
Bul
evet nihat abi,buralarda lüfer ,çinekop ve sarıkanat yok...bu yüzden iş yapmıyor,yoksa rapala çalışıyor zaten....nihat abi şu lüferleri birazda bu taraflara gönderinde bizde rapalaları deniyelim Smile
bende alanya mahmutlar dayım,görev icabı... geçen hafta burda bir arkadaşım 2.5- 3 kilo arasında bir levrek vurmuş,resimleri gördüm ama malzemeleri getiremedim...yastayım Smile
oda bu arada üye oldu ismi serhat(bolulu )resimleri gönderir belki...bende hafta sonu artık rapalaları denicem burda işallah levrek kalmıştır.....
Bul
Nihat abi fiyatları nedir acaba ?
Bul
nihat eğer sen o rapalayla çok iyi lüfer alıyorsan zargana uzun olta ile katliam yapılır ya.ben bizim buralarda rapalayla lüfer alanı hiç duymadım sunni yemle kışın deniz soğuyunca oda tek tük oluyor.
Bul
ben bu rapalayla neler tuttum sene başından beri resimlerinide gönderdim devamlı arkadaşlar hatta bazı resimlerde rapalanın resimlerinide koydum bakiim bulabilirsem ekliyim tekrar.
zarganayı bırakın istavritle bile lüfer tuttum bayramda.
rusan bu rapala 15-18 ytl arası yerine göre degişiyor fiatı
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread....178&page=1
burada var mesela bu rapala kıyıdan atılarakda iş yapacak eminim bundan ilk fırsatta deniyecegim unuda
Bul
pazartesi akşam yaban tv de bir balık avı videosu vardı, yanlış hatırlamıyorsam çanakkale kıyılarında rapala ile mükemmel lüfer tutuyorlardı. hemde kıyıdan, adamlar bellerine kadar suya girmişlerdi rapala ile at-çek yapıyorlardı ve neredeyse boş çekmiyorlardı. benim deniz imkanım pek olmadığı için ancak gördüğümü anlatıyorumSmile dikkatinize.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi