Yorumları: 143
Konuları: 9
oltadan cikanlar 2 tüm dostlara kucak dolusu selamlar sevgiler
Galata köprüsündeki resim kendi cekimim cok begendigim bir resim
dünyanin hic biryerinde bu zevki yasayan yokdur sanirim oltalari saymadim kactanedir diye ben de resmini cekdim.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Güzel bir hatıra

) paylaşım için teşekkürler.
Umarım dahada güzellerini yaşarsınız.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
cemal abi resimler beğenilmeyecek gibi değil eline sağlık balığı boğmuşsun teprikler keyfinde cabası afiyet olsun...

Yorumları: 678
Konuları: 38
güzel resimler ee galatanın remide çok güzel o zevk düyanın hiç biryerinde yoktur .
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
vay be bende bayramda ordaydım cok guzel yerler valla resım ler için tesekkurler. CEMAL abi
böyle bir siteye sadece sapka cikartilir dostlar emegi gecen herkese ve üsen meyip yazan dostlara binlerce tesekkürler yüreginizden sevgi oltanizdan balik eksik olmasin kucak dolusu selam lar saygilar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
cemal şimdi dikkatimi çekti çaparilerinde kırmızı yaprakmı var kaşıktakiler gibi her bedende var galiba
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
izmaritlere istavritlere çupraya bak abi helal olsun
yalova tatar yazdı:cemal şimdi dikkatimi çekti çaparilerinde kırmızı yaprakmı var kaşıktakiler gibi her bedende var galiba
hocam kullandigim tügleri cesitli renklere boyuyorum iyneleri baglarken ya beyaz kaz tügü ya kircilli hindi yada kirmizi horoz buynu tügü kullaniyorum kolyosa kolarite kirmiziya boyayip atiyorum he birde hirsiza lolipo sekerinin sapini kesip takiyorum kasik yaparken kasik yerine misnaya onsantim oynarina lolipo sekerinin sapini yani beyaz ortasi delik pilasdigi altinada hirsiz bagliyorum mantarsiz minick bir paca yemle bu kücükbir kolyosun karin parcasi olabilir ki idal oluyor uskumrunun sahini palamutun kiralini aliyorum ve aldim denenmisdir resminide yollaybilirim yada cizebilirim denemenizi de isderim. saygilar sevgiler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cemal abi paylaştıgın tüm resimler bilgiler ve bundan sonra bizlerle paylaşacagın tecrübelkerin için şimdiden teşekkür ederiz merakla bekliyoruz hem resimleri hemde bilgileri teşekkürler saygılar