Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,arkadasim nick
gecen cumartesi,arkadasim can ile nick tekne ile acildilar,bende gidecektim ama,islerim oldugundan dolayi kismet olmadi,ama saolsunlar,foto cektiler benim icin,simdi burada bu baliklarin mevsimi basladi,haftaya kismet olursa 3 gunlugune yazliga gidecez,orada sorf yapacagim,dalgaya karsi,kismetse buyuk gelir.can ve nick bu yaz 16 saat araba yolculugundan sonra baska bir bolgeye 30 mil acikta kilic baligi avina gelmem icin israr ediyorlar ama,islerden dolayi gidemicem.Sad(
Bul
Vayyyy bee nasıl kıskandım varya süper ne biçim iskeleymiş o ne biçim balıklar çıkıyor. Bizim burda iskeleden atılınca çinekop gelsin diye uğraşıyoruz izmarit çıkarken oralarda neler var. Heleki en büyük hayalim kılıç balığı yakalamak varya nasıl süper olurdu avusturalyayamı taşınsam ne.. Süper av olmuş resimler için teşekkürler.
Bul
Geveze_22 yazdı:Vayyyy bee  nasıl kıskandım varya süper ne biçim iskeleymiş o ne biçim balıklar çıkıyor. Bizim burda iskeleden atılınca çinekop gelsin diye uğraşıyoruz izmarit çıkarken oralarda neler var. Heleki en büyük hayalim kılıç balığı yakalamak varya nasıl süper olurdu avusturalyayamı taşınsam ne.. Süper av olmuş resimler için teşekkürler.

buralarin degerli baliklarindan biri.turkiyenin kefali gibi her yerde gezer,simdi 28cm den kucukler yakalanmasi yasak,buyuk parca teknedeki 6kilodan fazla,yem olarak,gumus renkli baliklar sardalye cinsinden yem takiliyor.genelde denizin,kaynamasi ve ruzgar olmasi baligin en uygun tutulma zamani.
Bul
Harika balıklar süper..
Hasan o balıklar iskeleden değil tekneden alınmış, ilk fotoya dikkatli bak.Daha sonra iskelede de poz verilmiş..Ben öyle anladım yanılıyor olabilirim ama ''arkadaşlarım tekne ile açıldılar '' diyor Hako..
Bul
Geveze_22 yazdı:Vayyyy bee  nasıl kıskandım varya süper ne biçim iskeleymiş o ne biçim balıklar çıkıyor. Bizim burda iskeleden atılınca çinekop gelsin diye uğraşıyoruz izmarit çıkarken oralarda neler var. Heleki en büyük hayalim kılıç balığı yakalamak varya nasıl süper olurdu avusturalyayamı taşınsam ne.. Süper av olmuş resimler için teşekkürler.
boyle bir kilic baligi istiyorsan vizeni alip geliceksinSmile))
Bul
Lakerda yazdı:Harika balıklar süper..
Hakan o balıklar iskeleden değil tekneden alınmış, ilk fotoya dikkatli bak.Daha sonra iskelede de poz verilmiş..Ben öyle anladım yanılıyor olabilirim ama ''arkadaşlarım tekne ile açıldılar '' diyor Hako..
iki gun ara ile ciktilar,ilk resimdekiler,denizden tekneden,sonrakiler iskeleden,orada molowvey var oda bir baska bolgeden..
Bul
hakan süper balıklar gözlerimin pası silindi kimbilir ne zevkle yakalanmıştır bereketli yerlermiş sizlere rastgele
Bul
abi bence bu tür fotoğrafların da siteye konması yasaklanmalıSmile 3-4 kasımda istanbula gideceğim, istavrit tutacağım diye heyecanlanırken, iskeleden tutulan canavarlar bütün şevkimi kırdı. zaten avustralyaya yerleşirsem Hako'nun fotoları yüzünden olacakSmile
tebrikler güzel av olmuş....
bilgin şaşmaz
Bul
oradakı ınsanlar duyarlı tabıkı bızım burdakı gıbı degıl..kucugu bırakmazsan buyugu bulamazsın..bız tuttugumuz hıcbırseyı denıze bırakmıyoruz..sanırım bole gıderse ıstavrıt bıle bulamayız ..saygılar...
Bul
hakan 16 saat araba yolculugundan sonra baska bir bolgeye 30 mil acikta kilic baligi avina gelmem icin israr ediyorlar diyorsun.valla sizinki tam hastalık.16 saat yolculuktan sonra adamda takatmı kalır.bide üstüne 30 mil deniz yolculuğu.ne yiyip ne içiyorsunuz nerden alıyorsunuz bu gücü.rastgelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  aha,arkadasim can HakoAVUSTURALYA 14 2,919 25-01-2008, 18:06
Son Yorum: balıkçı_
  aha,arkadasim can. HakoAVUSTURALYA 37 6,112 27-07-2007, 15:15
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi