Yorumları: 4,310
Konuları: 155
dostum Ozan ı uzun bi yolculuktan sonra 09 da topçularda karşıladım motor kürekleri arabaya koyduk deniz sahiline geldik hava biraz bozuk ve dalgalı idi sandalla açılmak olmaz dedik ve kıyıdan balıkçılık yapmaya karar verdik yem olarak deniz solucanı ve canlı teke kullandık ama mırmır için tek bi vuruş alamadık bu arada gözümüz karardı hava biraz düzeldi galiba deyip sandalla açılmaya karar verdik mırmır için canlı teke topladık mırmır merasına gittik fakat oradada havadanmıdır lez denmidir tek vuruş alamadık dostum un bana getirdiği rapalla ları uzun oltada denedik fakat o da iş yapmadı lez den dostum güzel istavrit var dedim yokluktan mecburen kabul etti bu saate kadar balıkçılık yoktu ama çok güzel muhabbet vardı sonra istavrite gittin son bir saate bi kovaya yakın istavrit tuttuk yağmur başladı bizde kıyıya çıkmak zorunda kaldık muhabbetimizi yaptık balıkçılık yaptık daha ne ister insan seni tanığıma çok sevindim ozan gerçi geçen senede balıkçılık yapmıştık burada sağolasın dostum güzel bi gün geçirdik herkese böyle muhabbet ve balıkçılık dolu bi gün geçirmesini dilerim .
ozan dost bi tane yaprak çinekop tuttu orada olmanızı onu görmenizi isterdim yavrum ne güzel şeysinsen dedi ve denize saldık resimleri gönderirken gördüm sonradan yazdım saygılar.
ortam sanal alem ama dostluklar gerçek .
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
doktor ,ozan bereketli olsun arkadasım .
ozan senden korkulur valla seni kadıköyde ararken sen sitelerdesin vay be........
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bereketli olsun. Son çare yine istavrit olmuş. Ne yapalım sahiller bomboş. Olan istavritlere oluyor.
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi ne güzel bir gün geçirmişiniz böyle biz seni hafta sonu bursaya bekliyorduk gürhan abi söylemiştir pazara doktor gelecek diye ama nasip hava muhalefeti ve gürhan abinin diş problemi çıkınca olay gümbürtü oldu ama en kısa zamanda bekliyoruz narlıya haberin olsun şöyle bir karagöz siftahı yapmak seninle nasip olsun abi.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
toktor senin alacan alsun başkada bişi demiyom sanada ozan bi tlf kadar bağırsan duyarım haber vermiyonuz demekki modlar böyle anlaşıyo helal olsun sizlere tebrikler
ve şunuda söyleyim doktor bundan sonra seni hiç bir haberden haberdar etmiçem
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Güzel bir gün geçmiş doktor, 1 kova da istavrit alınmış iyi yine. Ozan'ın bu kadar yakında olduğunu bilseydim en azından bir hoşgeldin için yanınıza gelirdim.Neyse sağlık olsun. Bak Tatarı da kızdırmışsın.
ALİ yazdı:yalova tatar yazdı:ve şunuda söyleyim doktor bundan sonra seni hiç bir haberden haberdar etmiçem
Bencede etme bunlara müstahaktır. Haber bile vermez bunlar adama ???
ayrıca palamutlar geçti buradan gelıyor oraya doğru bırakmayın sakın daha aşağılara
ali balık yönünden ve diğer yönşlerden tuğul kendinden büyüğüne saygısı olmazsa hadi beni . et lakerdaya haber verseydi bari
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
yalova tatar yazdı:ALİ yazdı:yalova tatar yazdı:ve şunuda söyleyim doktor bundan sonra seni hiç bir haberden haberdar etmiçem
Bencede etme bunlara müstahaktır. Haber bile vermez bunlar adama ???
ayrıca palamutlar geçti buradan gelıyor oraya doğru bırakmayın sakın daha aşağılara
ali balık yönünden ve diğer yönşlerden tuğul kendinden büyüğüne saygısı olmazsa hadi beni . et lakerdaya haber verseydi bari
Köylüm Doktor bana haber veremez, telefonum yok onda . Benim mesajımın amacı sitem değil kesinlikle ve buna da hiç hakkım yok.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar istavrit bol nedendir bilinmez bu sene bu balık hiç tükenmedi başka balık bakıyoruz tutamazsak nasıl olsa istavrit garanti diyoruz eli boş dönmüyoruz afiyet olsun rastgele